Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-21-2007, 18:42   #8
Kullanıcı Adı
yesil
Standart Ver oyunu MHP'ye, gitsin CHP'ye...
bende size aynen katılıyorum, bende lisede ülkü ocaklarında teşkilatçılık yaptım ve bunların ne yapmak istediğini ne yapmak istemediklerini iyi bilirim.. düz mantık var. sana bulaşan birisi olursa getir dövelim, şu çocuğun telefonunu alalım (kurnazlıkla) daha büyük mevkilerde ise mahalle esnafından haraç toplama(vatana hizmetmiş güya paraların nere gittiğini kimse biliyor kimsede sorgulayamıyor).Kendini .miroğlu ve kurtlar vadisi serüvenine kaptırmış gençler , ülkü ocaklarına girmenin delikanlılık , mafyalık, tek vatanseverlik olduğunu zannediyorlar.devletin polisi buraya giremez diyerekten polisi tartaklayarak dışarı çıkarıyorlar...ülkü ocaklarının mhp ile ilgisi yok deyip seçim günlerinde okullara gönderilen genç çocuklar(yaşlılara sandık numarası sorun yerlerini gösterin kulaklarınada fısıldayım amca veya teze oyları mhp'ye verin)ne kadar mantıklı bir yaklaşım bilemiyorum , o kadar seçim programı izlemiş amcam sırf yerini gösterdi diye mhpye oy verecek ((:ocak içerisinde esrar içki kullanımı .. ve hatta bunu ticaretinin yapıldığı bile kulağıma geldi.
yazıklar olsun banaki zamanında milliyetçilik adına ülkü adına o ortamda bulunmuşum .. yazıklar olsun onlara ki o kadar insanın kanına girmişler dolduruşa getirmişler ama sadec ve sadece kendi menfaatleri için devlet için değil.
ben bu adamlardan herşeyi beklerim.chp ile ittifakıda gerekirse ip ile ittifakıda...
ha şunu söyleyeyim tamamen haklarını yemeyeyim. gerçekten harbi ülkücülük adına çalışan insanlar var bu insanlar 80 li yıllardan beri böyle insanlar. tam bir müslüman tam bir milliyetçi. Türk'üde kucaklıyor lazıda kürdüde çerkezide.. ama genel itibari ile böyle değil eski topraklar ii ama yeni jenerasyon pekte parlak değil.... bu insanlar bunu düzeltmek istiyorlar ama ... nafile ..
paylaşmak istedim.
yesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla