Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-21-2007, 18:44   #13
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Standart SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
Bölüm:11
Yer:Kıbrıs Şehir efkoşa

Çeşitli ülkelerden gelen 10 asker tutuldukları odadan birer birer kilisenin ana salonuna alınmaya başlanmıştı..Ana salonun etrafı yüzü maskeli yaklaşık 150 özel tim asker tarafından korunuyordu burası sanki cok özel misafirlerin ağırlanacağı büyük toplantı salonlarına benziyordu alınan güvenlik tedbirlerini görünce..10 asker salonun ön kısmındaki sandalyelere oturtulduktan sonra elleri ve ayaklarındaki zincirler çıkardı..kendilerini getiren adamlar salonun ön bölümünde bulunan küçük sahneye çıkıp yerlerini aldılar..Kilise içerisinde sürekli anonslar yapılıyordu ve bu geldikleri andan itibaren devam ediyordu..Salonun önündeki sahneye iki asker tarafından büyükçe bir perde gerildi hemen önlerine projeksiyon cihazı yerleştirildi..Kendilerine bir şeylerin izlettirileceği kesindi ama ne olduklarına dair en ufak bir fikirleri yoktu..Kilise içerisinde yapılan anonslar kesilmişti..Herkes birini bekliyormuş gibi sessiz bir şekilde beklemeye başladı..Az sonra hoparlörlerden bir kişinin sesi duyulmaya başlandı&10 Asker pür dikkat gelen sesi dinlemeye başladı&konuşan kişi İngilizce olarak konuşmasına başladı..
-Burada bulunan 10 üst düzey askeri yetkililer..buraya getiriliş amacınızı birazdan size anlatacağım..Ama öncelikle sizden buraya getiriliş tarzınızla ilgili özür dilemek istiyorum..Tabiki tasvip etmediğimiz şekillerde buraya getirildiniz ama bunun aksi mümkün değildi..Kendimi size tanıtmıcam zaten beni tanımanızda sizin için okadar önemli değil yalnız kod adımı bilmenizde ilerisi için yarar var..Kod adım Çakal beni herkes bu isimle tanır ve bilir..Sizlerin buraya getiriliş sebebiniz dünya tarihi için çok önemli bir görev size verilmiş bulunuyor..Bu görevin tanımına geçmeden önce sizin bundan önceki yaşamınız ve bundan sonraki yaşamınız hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum..Bugune kadar neler yaşadıysanız neler gördüyseniz neler duyup neler yaptıysanız kimlerle dost kimlerle düşman olduysanız kısacası bugune kadar hayatınızda ne olduysa bugunden itibaren hepsi sizinle beraber öldüler..Burda bulunan 10 asker siz 17 haziran 2006 cumartesi günü çeşitli şekillerde öldünüz..Bu ölüm şekilleriniz birazdan size gösterilecektir..Bundan sonra siz artık yoksunuz yer yüzünde tanıdığınız herkes sizi öldü olarak biliyor ve sizin için hayat artık bundan sonra başlıyor..bundan sonraki hayatınızda sadece dünyamızın geleceği için yapılacak olan çalışmalarda görev alacaksınız ve sadece tek dostunuz olacak oda ben&.Burada çeşitli eğitimlere tabi tutulacaksınız daha sonra sizi cok uzakta bir adaya daha ağır şartlarda eğitim göreceğiniz bir kursa göndereceğiz..orada aldığınız eğitim sonunda dünya tarihinin en büyük ve zorlu görevi için hazır olmuş olacaksınız..Şimdi dilerseniz sizin nasıl öldüğünüzü izleyelim..Bu sansı iyi değerlendirin çünkü kimse kendi cenazesini izleme sansına sahip değildir&.
Dev perdede bir bir görüntüler gelmeye başlamıştı Ana haber bültenlerinde gazetelerin başlıklarında ölüm haberleri yer alıyordu..
Acı Haber iki albay helikopter kazasında hayatını kaybetti.
İnanılmaz ihmal yakıt tankı patladı olayda binbaşı Despatınen öldü..
Aşırı alkol ve hız bir albayın sonunu hazırladı.
Orduda görevli bir albay intihat etti.intihar sebebi araştırılıyor..
Bunlar gibi bir sürü başlık ve haber vardı..Yakınlarını görüyorlardı dağlanan yürekleri acı çeken kalpleri ve isyanı gözler önüne seren gözyaşlarını görüyorlardı..Ne dayanılmaz bir sahneydi 10 asker kendilerinden geçmişti..Annelerini Babalarını kardeşlerini eşlerini akrabalarını arkadaşlarını ve en acı olanı evlatlarının göz yaşlarını görüyorlardı&Perde kapandı ve Çakal yeniden konuşmaya başladı..
-Biliyorum bu görüntüler oldukça üzücü ve acı verici ancak size görevinizi anlatınca bunlara değer olduğunun farkına varacaksınız..Tabiki sizlere belli bir süre verilecek çünkü psikolojik olarak toparlanmanız lazım bunu için sizlere psikolojik destek sağlayacak uzmanlar getireceğiz..Şimdi sizlerin yaşadıklarını yıllar önce bende yaşamıştım ancak yaptığım görevler bunların hepsini unutturdu..Seçilmemdeki sebeb ve sizin seçilmenizdeki sebeb alanlarınızda çok iyi olmanız..Burda yapılan anonslarda sizlerin konuşması birbirinize temas etmesi yasak ancak yarından itibaren bu yasağı kaldırıyorum..şimdilik söyleyeceklerim bu kadar..Hepinize hatıralarınızı yaşamak için 1 hafta süre veriyorum 1 hafta sonra burada geçmişinizle ilgili kafanızda hiçbir şey kalmadan hazır olmanızı bekliyorum..Aksini düşünmek bile istemesiniz..
Sesler kesildi 10 asker zincirleri takıldıktan sonra geldikleri odaya doğru götürüldü..hepsi bitkin üzgün ve ne yapacaklarını bilmeden sandalyelerine oturdular..Hayat artık onlar için bir bilinmezdi ve bu bilinmezi çözmeleri hiçte kolay olmayacaktı..
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla