Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2007, 11:32   #3
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart YÖK'ün başına ÖZCAN ! Cumhurbaşkanı Gül, Teziç'in yerine atama yaptı
Alıntı:
tozkaldiran Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun....
Amin

Onun hakkında bulduğum bazı yorumlar.. sizde paylaşın..

*her yerle bi bağlantısı vardır. öğrencileri kollar iş güç sahibi eder.banada hayırlı bi kısmet bulacak bakalım çok dobra adamdır giydirmediği kimse yoktur. tek kelimeyle sosyolojinin bitanesidir.
*ilk bakışta herkesin tırsıp "yusuf yusuf" deyip kaçtığı ama aslında dünya tatlısı istatistik hocamız..derste uğraştırır ama sınawlarda sıkmaz..yani ii not almak çok zor diildir..canım hocam yaa..keşke her sene dersi olsa bize 8.40 da olsa giderim walla... *çok seviyorum kendisini))
*bi posta koyar, bi ayar verir ki tadından yenmez!..bu hususta öğrenci-öğretim üyesi ayrımı da yapmaz. pozitivisttir mozitivisttir ama insan adamdır. lokumdur yahu..bildiğin lokum
*Bi hoca aynı zamanda bukadar sevilir ve bukadar tırsılırmı İstatistik dersini bile bi sosyolog için eylenceli hale getirebilen, 4 yıllık üniversite hayatımda benim 8:40 a gitmemi sağlamış tek hoca!! "Kızıımmmm halka açılmışssın bugün!!" sevgiler saygılar hocam..
*Üniversite hayatımda dersinde aynı zamanda hem eğlenip, hem öğrenip hem de max gerildiğim tek hoca! Tahtaya kaldıracak mı stresi, tahtayı sildircek mi stresi, sildirirse "yeni gelin gibi silme kızım tahtayi" diyecek mi stresi, kızııııııım diye bagırcak mı stresi ve dahası..Ders alsın almasın, herkesin, dersine bir kere olsun girmesi gereken bi hoca, süper bi insan! (aman dikkat yabancıları tanıyo hemen!
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla