Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-21-2007, 18:51   #19
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Standart SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
Bölüm:17
Yer:Kıbrıs Şehir Lefkoşa

Büyük görev için seçilen 8 subay sabahın ilk ışıklarıyla beraber eğitimlere başlamıştı bu eğitimler tamamen bilgi edinme amaçlı eğitimlerdi fiziksel olarak bir eğitim görmiyeceklerdi ama her şartta hareket edebilmeleri için bazı testlerden geçeceklerdi bu testlerin çoğu aldıkları eğitimlerden farklıydı en büyük farkı ise normal aldıkları eğitimde korumalı olarak eğitim alıyorlardı burada ise herhangi bir korumaları yok yani 600 metre yükseklikte uçaktan uçağa geçmek herhangi bir güvenlik önlemi olmadan veya su altında dakikalarca kalmak gibi bu eğitimler dışarıdan bakıldığında ne kadar korkutucu görünse bile burada yer alan 8 subay için belki biraz zorlayıcı olabilirdi ama hepsi bu testlerden geçebilecek bilgi ve yeteneğe sahipti..Çakal her zamanki gibi sesiyle subaylara eşlik ediyordu ilk günlerdeki gibi sert kural tanımaz dediğim dedik değildi daha sakin ılımlı ve sevecen bir şekilde yaklaşıyordu subaylara tabiî ki karşılığını alacaktı çünkü bu subaylar onun eğitimleri sayesinde dünyanın en büyük görevini icra edeceklerdi başarılı olup olmamalarını onların elindeydi ancak Çakal başarılı olacaklarından çok emindi..Kilisenin arka bahçesinde toplanmışlardı..Albay Murat Çakalın söylediği her şeyi arkadaşlarına anlatmıştı kısa süreli şoklardan sonra subaylar kendilerine gelmişti ve yıllardan beri merak edilen sorunun cevabını duymuşlardı evrende yalnız değiliz..Kilisenin bahçesinde buluna 10 tane bölmeden oluşan prefabrik yapıya yöneldiler hepsi teker teker adlarının yazılı olduğu odacıklara girdiler..Odanın içinde 70 ekran bir televizyon bir bardak su ve gösterinin akışını anlatan küçük bir tabela bulunuyordu..Odaların içindeki ses sisteminden gelen kurulum seslerinden sonra Çakalın sesi geldi..
-Arkadaşlar şuanda son kez geçmişe gideceksiniz ve bir daha geçmişe dair hiçbir şey hatırlamıyacaksınız..Bu işlemi yapmayı düşünmüyordum ama eğitimlerdeki gayretinizden dolayı böyle bir uygulama yapmaya karar verdim ancak geçmişinizle ilgili şeyleri izledikten sonra geleceğinizle ilgili tahmini bilgileri ve görüntüleri izleyeceksiniz bu odalardan çıktıktan sonra hiç biriniz ayık olmayacaksınız gösteriler bittikten sonra hepiniz kendinizden geçmiş olarak odalardan çıkarılacaksınız ve 2 gün kendinizde olmayacaksınız bu süre içerisinde sizlerde bazı tıbbi testler uygulayacağız bu testler sizin mars yolculuğunuzda herhangi bir hastalığa maruz kalmamanız için gerekli olan testler..Tabi ki merak ediyorsunuz neden bayıltılıyoruz onunda cevabını vereyim isterseniz..Bu testler bizzat benim tarafımdan yapılıyor ve sizin beni görmeniz yasak bunu daha önce konuşmuştuk zaten ama nefesimi hissedeceğiniz kesin bu bile bir çok insana nasip olmayacak bir şey&Neyse lafı fazla uzatmıyalım sizi geçmişiniz ve geleceğinizle baş başa bırakıyorum 2 gün sonra tekrar burada görüşürüz&
Odacıkların içerisinde bulunan subaylar televizyonun açılmasıyla geçmişlerine doğru yolculuğa çıktılar..Albay Murat Ve Albay Okan diğer arkadaşları gibi geçmişlerini televizyondan izliyorlardı genelde bir çok bölüm foto olarak gösteriliyordu ama son 5-6 sene içerisinde kendilerinin bile bilmediği kamera kayıtları vardı..20 dakikalık bir gösteriydi bu oldukça kısa bir süreydi onlar için geçmişlerini televizyondan izlemek herkese nasip olmazdı en ilginci ise tahmini gelecekleriydi ama garip olan Mars yolculuğunun başarılı bir şekilde bitirilmesiydi ya tam tersi olursa diye düşünürken irkilerek geriye doğru yaslandı aklından geçirdiği Mars yolculuğunun başarısızlıkla sonuçlanması halinde neler olacağını görünce korkuya kapılmıştı..Ne dehşet bir manzaraydı Dünya üzerinde ayakta kalan doğru dürüst bir bina yoktu her yer makinelerle doluydu tam Terminatör filmindeki gibi sahnelerdi bunlar gerçek olabilirmi diye düşünürken odacıklara sıkılan gazla kendinden geçti diğer arkadaşları gibi hayatlarındaki bilinmezler her gün çoğalıyordu ve bu kadar bilinmezi çözmek hiçte kolay olmayacaktı..
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla