Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-21-2007, 18:51   #20
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Standart SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
Bölüm:18
Yer:Türkiye Şehir.İstanbul

Albay Erdal gelen misafirleri karşılamak için otelin giriş kapısına doğru yöneldi..Komutan Mahmuda haber vermişti..Dışarıda alışılagelmişin dışında bir hareketlilik vardı Hadi bey avukatları korumaları danışmanları asistanları ile birlikte kapı önünde bekleyen Albay Erdalın yanına geldiler..Hadi Bey sakin bir tonla&
-O buradamı.
-evet burada çağırdım asağıya geliyor.Yanlız sizden ricam kendisi biraz asabi bir arkadastır biraz k olmanız..
-Ne kliğinden bahsediyorsun sen benim kızımın otelini basacak bana gözdağı verecek aklınca ve sen benden klik bekliyeceksin güldürme beni albay çekil önümden..
Albay Erdalı iterek otelden içeriye girdi Komutan Mahmud lobiye yeni inmişti merdivenlerden..İş adamını görünce olduğu yerde üç beş saniye bekledi daha sonra lobide biraz önce oturdukları koltuklara yöneldi..Albay Erdal aşağılanmanın verdiği sinirle İş adamı Hadinin yanında hızla geçerek Komutanın Mahmudun oturduğu koltuklardan birine oturdu..Hadi bu anlamsız tavırlara anlamadı zaten pekte umrunda değildi..Sert bir ifadeyle..
-Sen kim oluyorsunda benim ülkemde benim otelimi basıp kızımı tehdit edip evrakları alıyorsun ve aklınca bana gözdağı veriyorsun ben senin başlarınla bile muhattab olmam onlar bile bana ufak gelir önümde el pençe dururlar hangi cüretle bu şekilde saçma bir şey yapabildin..Bu yaptıklarının cezasız kalacağınımı zannediyorsun..
-Ne yapacaksınız beni öldürecekmisiniz yoksa kaçırıcakmısınız..
-Ne demek istiyorsun sen..Beni neyle itham ettiğinin farkındamısın sen..
-Gayet farkındayım ne söylediğmin ve yaptıklarımın İş Adamı Hadi büyük iş adamı Hadi zavallı yoksul insanların üzerinden milyonlarca dolar para kazanan hadi insan kaçakçılığın eksik kalmıştı değilmi..herşeyi biliyorum ve her şey belgeleriyle elimde ya şimdi şuraya otur ve adam gibi konuş yada seni Suudi Arabistan insanlarını kaçırıp köle ticareti yapmaktan yargı önüne atarım ayrıca burada değil Suudi Arabistanda yargılanırsın ve cezan İdam olur..
-Güldürme beni senin bu anlattıklarına çocuklar bile inanmaz..beni hangi belgelerle yargılayacaksın otelden aldığın birkaç parça müşteri listesiylemi..Ben otelde devlet başkanları ağırladım ne yani onlarıdamı bu işle yargılıcan..
-Neden olmasın çamur birine bulaştıktan sonra hepsi beraber batarlar..
Komutan Mahmud ayağa kalktı Hadinin yanına giderek ceketinin içinden çıkardığı kelepçeleri Hadinin bileğine geçirdi..
-Seni İnsan kaçakçılığı yaptığından dolayı tutukluyorum..
Albay Erdal başta olmak üzere otelin lobisinde bulunanlar bu beklenmedik durum karşısında şaşkınlıktan ölebilirlerdi..İş Adamının Avukatları telaş içinde bir şeyler anlatıyordu..
-Bu yasal değil siz bizim ülkemizin polisi değilsiniz..Yargılamadan infaz yapıyorsunuz..Başınıza büyük belalar açtınız..
Korumalar Komutan Mahmudun üzerine doğru hareketlendi..Komutan Seri bir hareketle İş adamının boynuna silahını dayadı ve kendine doğru yasladı..
-Kıpırdayan olursa ölür&Açılın şimdi önümden ..
Otelin önü ana baba günü gibiydi otel görevlileri çoktan polis çağırmıştı..Komutanın buradan çıkması imkansızdı..Albay Erdal ne yapacağını bilmeden Komutanı iknaya çalışıyordu..Ancak Komutan Mahmudun geri dönmeye niyeti yoktu çıkış kapısına doğru yöneldi dışarıdaki polislerin silahları Komutanın üzerine çevrilmişti..Televizyonlar yayınları kesip olayı canlı olarak yayınlıyordu bütün devlet ayağa kalkmıştı sanki..Suudi Arabistan büyükelçisi başbakanlığa çağırılmıştı&Heryer karışmış gibiydi Komutan Mahmud soğukkanlı biriydi ve İş adamını buradan alamdan gitmeyecekti..
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla