SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
Bölüm:24
Yer:Türkiye Şehir:İzmir
İzmir Hava Okulu Komutanı Tümgeneral Hadi sabah koşusunu yaptıktan sonra duş almak için odasının bulunduğu koridorda duşluğa gitmişti..15 dakika sonra duşluktan çıktı ve kamuflajlarını giyerek masasına oturdu..Baya birikmiş işler vardı kendisine çay söyleyerek ilk dosyadan işlerini yapmaya başladı..elindeki dosyada ölen albayların soruşturma sonuçları vardı..Hiç incelemeden altına imza attı..elini çenesine götürerek düşüncelere daldı.Kendine gelmesi uzun sürmedi elindeki dosyayı bir kenara bırakıp odasının balkonundan etrafı izlemeye başladı..Kapının çalınmasıyla geriye dönü ve sert bir ses tonuyla..
-Gel..
-Komutanım akrabanız olduğunu söyleyen birisi sizinle görüşmek istiyormuş..Kim Olduğunu sorduğumda amca çocukları olduğunuzu söyledi hatta kimliğini gösterdi Hakkari Yüksekovada görevli bir binbaşı..
-Al bakalım içeriye..
General Hadi gelenin kim olduğunu biliyordu..onu içeri almakla iyimi yaptı kötümü yaptı bilmiyordu zaten birgün yüzleşeceklerdi.Koltuğuna oturdu gelen misafiri odadan içeri girince uzun yıllardır görmediği birini görmüş gibi uzun uzun gelen kişiye baktı..
-Otur bakalım Komutan Mahmud..beni neden görmeye geldin..
-Sizinle çok önemli işlerim var General sizde biliyorsunuz neden geldiğimi..
-Şu anda aranan bir kaçaksın istersem seni ihbar edebilirim..
-O zaman ölürsünüz..beni dinleyin şimdi İş adamından aldığım belgelerde Ahmet Huklevinin Türkiyede olduğunu anladım..Bana onu bulmamda yardımcı olacaksınız..onu bulup kendimi temize çıkarmam gerek..
-Sen buraya nasıl geldim İstanbuldan nasıl çıkabildin..
-Benim yanıma verdiğiniz kişi sayesinde..Neyse bunların şuan için önemi yok Ahmet Huklevi nerede..
-Ahmet yıllar önce benim yanıma gelmişti..Benden bazı devlet görevlilerin adreslerini aldı ve gitti daha sonra onu hiç görmedim&
-Kimdi bu görevliler..Ahmet insan kaçakçılığı yapıyor bunuda biliyorsunuz ozaman..
-İnsan kaçakçılığı yaptığını biliyorum..Hatta sizin köylerinizden insanları kaçırdığınıda biliyorum..Bizden de bu tür taleplerde bulundu ama reddedildi..işte o gün bugün ortalarda görünmüyor..
-Peki bu insanları nereye götürüyor kimlere satıyor..
-Bunu cevabını 3 haftaya kadar alacaksın o kaçırılan insanlarla beklide yüz yüze geleceksin.
-3 Hafta sonra ne olacak..
-Bunu yarın öğrenirsin..Bak Mahmud seni severim işinde çok iyisindir sana yardım edeni unutmasın bilirim..Ancak sana fazla bir şey söyleyemem unutmaki benimde üstlerim var ve bende onlara hesap veriyorum..Şuan için kalacak yerin sorunsa sana yer ayarlayabilirim zaten 2 güne kalmaz seni unuturlar ..Farklı bir gündem maddesi belirlendi ve yarın manşetlerde görürsün zaten&
-Ne olacağını söylemiyecekmisin..
-Mars yolculuğu..İnsanoğlu ilk defa Marsa yolculuğa çıkıyor..Bu haber aylarca gündemi değiştirir..
-Mars yolculuğumu buda nerden çıktı şimdi..kim yapıyor bu yolculuğu..
-Tabiki Amerika kim olacaktı başka..
-O anlamda sormadım astranotlar kim..
-Bilmiyorum kim olduklarını hem bunların önemi yok..Kimin olduğu kimin umrunda adamlar marsa gidiyor sen kimin gittiğini soruyorsun..
-Eğer aldığım bilgiler doğruysa o yolculuğu yapacak olanlar aynı gün içerisinde ölen askerler&Bu askerlerin içinde Benim buradaki görevimde yanıma verilen daha sonra helikopter kazasında ölen iki albayda var..
-Neler saçmalıyorsun sen Mahmud..Adamların ölüm dosyalarını daha yeni imzaladım..
-Seni pislik herif ya bana bildiklerini anlatırsın yada beynini duvara yapıştırırım..
Silahını çekip Generalin alnına dayadı..Masanın üzerine çıkmıştı..Generalin alnından soğuk terler boşalmaya başlamıştı..Silahın namlusunda susturucu vardı ölse kimsenin haberi olmazdı..Komutan Mahmud Hışımla konuşmaya devam etti&
-Sen beni aptalmı zannediyorsun..Bildiğin her şeyi anlatacaksın..Mars yolculuğunu kim yapıyor.. O albaylar kim tarafından kaçırıldı..Ahmet Huklevi nerede..herşeyi anlatman için 20 dakikan var&
|