%47 lik oy dağılımında milli görüşün oranı.
ben bir sade üye olarak görüsümü yazdim yoksa yazma yetkim yok mu..neyi kanitlamaya calisyiorsun ki ben neyin hakemligini yapayim yoksa ortada bir mac mi var?? kimle, kim karsilasiyor..
benim kanki kim..sen bana ne kadar yakinsan, digerleride o kadar yakin bundan emin olabilirsin..ama bak konuyu hala daha kisisellestiriyorsun hala daha benimle alakali yorumlar yapiyrosun yok kankin diyrosun, yok hakem diyorsun..
ben gecmise niye degindim sen o konuda eronona hocarefendiye saygi göstermedigin icin veryansin etmistin ama o gün saygidan bahseden sen bugün ayni saygiyi milli görüse göstermiyor onlara resmen karalama yapiyrosun..adama sormazlar mi bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu diye..
ben milli görüsten gelmedim, onlari bu forumda belkide en fazla ben elestirdim ama saygi sinirlari icerisinde ama sende sanki bir öc alma, bir intikam alma durumu var ve buda bizim aramiza nifak tohumu sokar güzel kardesim..
uyarmak haddime degil ben sadece görüslerimi bildirdim öyle konuyada atlamadim dikkat edersen benim mazim senden eski konuda, yazdiklarinida okuyup yorum yaptim ;)
|