Konu: akkardeş
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-13-2007, 22:40   #6
Kullanıcı Adı
eses
Standart akkardeş
arkadaşlar sınav haftası bu hafta benim bu yüzden biraz fazla alınganlık gösterdim
en azından beni kaale alıp yorum yazan arkadaşlara bir saygısızlık oldu benimkisi
şimdi bu proje benim çok daha önce lerde aklımda olan fakat bir televizyon dizisinde görünce hayata geçirmeye çalıştığım bir proje
eskişehirde bir dernek var ismini söylemeyeyim ben o derneğin başkanıyım biz orda gönüllü öğretmenlik yapıyoruz orta okul ve lise öğrenncilerine ve bu arkadaşların ortak özelliği maddi durumlarının yetersiz olması o kadar farklı bir duygu ki anlatamam.bizim için bir önemi olmayan bir çikolata bir kitap hediye etmek o çocukların yüreklerinde çok farklı anlamlar kazanıyor.
şimdi bu forumda arge bölümü var onlara saygısızlık etmek istemem o yüzden onlar uygun görürse proje üzerine daha ayrıntılı görüşlerimi yazarım.fakat arkadaşlar istirham ediyorum bu ülke ne tür kavgalarla neler çekti bu forumda bir abdülhamid han ı bir şeriat kelimesini bir baş örtüsü ile ilgili bir konu tartışırken yüreğimiz sızlıyor değilmi
fakat işte bizim sahip çıkmadığımız maddi durumu kötü rkadaşlara kimler sahip çıkıyor elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün.ve onlar daha sonra hangi davalara sahip çıkıyor.bu işi yapan çok güzel cemaatler var

bizde akparti olarak büyük bir oluşumuz fakat inanınki yapacağımız bu tür projeler akpartiden de ne kadar mevki makam varsa da paradan da puldan da hepsinden daha önemli
bu proje için demiyorum elbette herkesin yaptıkları eyler vardır ama birlik olmak beraber birşeyler yapmak çok daha güzel ve ALLAH bereketini arttırıyor.
selamaetle
eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla