Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-16-2007, 23:48   #18
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Hastaneye gitmek?
Alıntı:
yasmin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
hemşirelerin kötü davranmasının hiç bir mantıklı açıklaması yok.hastaneye kırk yılda bir giderim ama gittiğimde de en az iki hemşireyle tartışırım.Yaşlılara bağırıp çağırmaları sinir ediyor beni.özel hasanelerde böyle bir sorun yok ama devlet hastanelerinde var.çünkü oraya giden insanlara değer verilmiyor.Her gün bir sürü insanla uğraşıyorlar normal demeyin.İşini harika yapanlar nasıl oluyor.neyse ben çok doluyum bu konuda..önce insan olmayı öğreteceksin gerisi boş..
bende ilk basladıgımda kesınlıkle kımseye kızıp bagırmayacagım insanlara güzelce anlatacagım dıye baslamıştım öyle de oldu cok şukur fakat bazen öyle insanlar gelıyordu ki örnegın teyzecim burdan gıt saga don ilk kapı  dedıgımde anlamayıp defalarca sordugunu hatırlıyorum şimdi ona ayrıntılı  laf anlatırken arka sıradakı kışıler off püff hadi gorevınızı yapın demeye baslıyorlar al sana bı kavga bashekım falan..oraya ozel hastanelerdekı gıbı gunde 100 hasta gelmıyor ben bagkur kayıtı yapıyordum genelı tarım bagkur olmak uzere gunde 450 kişiye sıra verdıgımız oluyordu oraları danışma gıbı kullananlarda cabası çenemin yoruldugunu ve eve gelınce konuşmaktan kaçtıgımı cok iyi bılıyorum evet cogu kişi abartıyor sacma sacma tavırlara gırıp kucumseyebılıyorlar bu kişilerin ayıklanması gerektıgını dusunuyorum bu gıbı durumda hastanın uyanık davranıp haklarını araması gerekıyor tabiki eger boyle bır tavırla karsılastıgında personelden sorumlu birimlere gıttıgınde kesınlıle hasta haklı cıkar eger oradakı gorevlı tarafsızsa...fakat cogu iyi niyetlı gorevlılerınde agresıf hastalar yuzunden uyarı disiplin cezası falan fılan aldıgını da cok gordum..saygılar

Oncelikle agresif hastanin ve saglik personelini de anlamamiz gerektigini soylemek istiyorum. Bunun tek suclusu burokrasidir. Gunlerce, saatlerce beklemektir. Bir isi duzgun yapamadan 5 kere yapmaktir.
ama bu kimsenin agresif olmasini gerektirmez. Zaten ortada bir sebeb yok iken sinirlenen olmaz. Ama her sebebe sinirlenmek de cok hos olmasa gerek.
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla