Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2007, 01:50   #7
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart Ben sen olmuşum ...
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı

Hangi kelimenin ucundan tutmaya çalışsam, anlatmaya yetmiyor.. Yok tanımlayacak sözcük, yoksunluğunu, sensizliğimi..

..........
Şimdi daha iyi anlıyorum sensizliğin ne demek olduğunu..

Fark ediyorum ki, sensizlik diye bir şey yok aslında. Seni bana katalı ben sen olmuşum, gitgide uzaklaşıp kendimden, sende yeniden doğmuşum. Sen neysen ben de o olmuşum..

Tutup yakasından tüm anlamsızlıkların, bütün umutsuzlukların silkeliyorum birer birer, artık baka baka gözlerinin içine, söyleyebiliyorum dillenmemiş bütün kelimelerimi.

"Bir gün bitecek sensizliğim,
Yüreğinde sevgiler,
Sokaklarda yağmurlar başlayacak.
Olmalı, olacak, istiyorum..."

Zaman çoğaltıyor sevdanı içimde. Gitgide daha sık hissettirerek, gitgide daha derinlerime işleyerek...
Çok güzel bir yazıydı canım,ellerine sağlık.o kadar anlamlı cümlelerki benim için.Oturup düşündüğüm zaman öyle bir özlem varki içimde; yüzyüze iki kelam etmeyeli aylar oldu..O kadar çok özledim ama özlediğimi söyleyince ne kadar özlediğimin,aramızdaki uzaklığın,önümüzde var olan zamanın farkına varıyorum ve canım yanıyor bu düşünceyle özlemimi,onsuzluğun nasıl bir duygu oldugunu dile gtirmek çok zor oluyor...Sanki yüreğimden geçenlere tercüman oldu.. :'( :'(
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla