Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2007, 15:00   #7
Kullanıcı Adı
AK BOP
Standart Çelik’in yasakçılara taş çıkartan bu kararı;
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Tevhide örneğini veriyorsunu lakin, o hanım kardeşimiz zaten imam hatip öğrencisi ve kapalı olarak eğitim görüyor, burada kürsü çıkarılan hanım kız ise, ilkokul öğrencisi ve zaten açık olarak eğitim görüyor. Bunu ayırd edecek kadar idrak kabiliyetiniz vardır umarım.

Bize vicdan muhasebesini önerenler yüzünden malesef, ülkemizde halen bu sorunlar yaşanıyor. Radikalizm ile bazı sorunlar çözülür zannediyorlar. Biraz gözleri görebilse ... YÖK başkanı çıkmış diyorki yasaklar kalkacak. Karşısında istemediğini kadar muhalif var, bizimkilerde muhaliflerin eline koz verme yarışında ... Söyleyin bakalım kim vicdan muhasebesi yapacak?

Milli Gazeteye gelince, bana Feomidyum olayını açıklamadıkları sürece, her zaman iftiracı, sahtekar, düzenbaz bir gazete müsvettesi olarak kalacak bir köşede. Ayıplarını silerek kapatmaya çalışan bir camiya neden inancımız olsun.

VesseLam
kardesim sende Feomidyum olayına takilmiz kalmissin Allah tan ki sadece onu biliyorsunsöyle bakalim Feomidyum olayından baska ne var basimiza kalkacagin biz yine Basbakan gibi Israel Savas ucaklarlari ile suriye bombalandiktan sonra hemen ardindan Israel Türk

Havayollarimizi ihlal etmemistir diyen degiliz ve ardindan Israel Savas ucaklarin Türkiye ve suriye sinirinda bulunan tanklalari bulunmasi ardinda suspus kalanda degiliz hatta israel hava ihlalini itiraf bile edip özür dilememistir?,

Ihale öncesindeYahudi is adamiile görüsüp sonra medya tarafindan soruldugunda inkar edip ve ardindan da kabul edende biz degiliz?

daha neler daha neler
AK BOP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla