Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2007, 18:59   #26
Kullanıcı Adı
AK BOP
Standart Çelik’in yasakçılara taş çıkartan bu kararı;
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Biz sizin Feomidyumcu gazetenizi adam yerine koyarak, sorularınıza cevap veriyoruzda, siz YeniŞafak'ın güvenilirliğini mi tartışıyorsunuz ?

Başbakan'ımız İsrail için Terörist ülke demişti, keşke o değerli gazetenizde bunu haber yapsaydıda, bizde oradan alıntı versekdik size, sadece sizin doğrularınız doğru ya !
Yok İsrail Suriye'yi nasıl, nerden vurmuş ... Sorulara bakarmısınız ? Şuan Irak Amerikanın elinde, İsrail Irak duruken, Türkiye'yimi kullanacak? Irak üzerinden bombalarken sınır ihlali olmuş demek ki, onunda özrü dilenmiş.

Merak ediyorum acaba, başka iktidarlar zamanında, Filistin ateş altında iken neden kimseden ses çıkmıyordu da şimdi herkes konuşmaya başladı. Şu siyaseti rant elde etme mücadeleleri olmasın sakın ! Bence bir miting daha düzenleyin. Hani İstanbul mitinginde " Selam İmam hatiplim " diye hitap ediyordunuz ya, şimdide Selam Filistinlim diyerek din sömürüsünü yapın.

Bu size çok yakışıyor ...!

VesseLam
necip fazil kardes Israil e basbakan terorist ülke dedigi icinmi Tbmm Ayakta Alkisladiniz Tbmm Konusmasina izin verdiniz Basbakanin Israil veya AmerikayaKarsi Söylemleri sadece onlarla basbasa görüsene kadar sinirli kaliyor malesef meyve veren agac taslanir diyorsunuz nemeyvesui vermis desenize Amerika ya olan desteginizi sadeceTürkiyenin cikarlarina bagliyorsunuz ne zamandir bir Müslüman Kendi cikasri icin kardesinin arkasindan vuruyor söylermisin eger kendi cikarimiz icin nasil olsa biz destek vermesekte vuracaklar diye bir cikar icin destek veriyorsak imanimizi sorgulmamiz gerekmezmi ayriza 7 yilda bir yapilan yani 1993,2000 ve en son destek verdiginiz 2007 diyalogunuz ne getirdi soruyorum Akepe Hükümeti sadece kendi Milletinin cikarlari Sözkonusu olunca bahanelerle geri adim atiyorsunuz amma velakin Cikardiginniz yasalarla sadece Kasaplarda güya avrupa ugruna Domuz eti satila bilmesi icin kanun düzenliyorsunuz,Gaylar son cikan yasalar sayesinde Dernek kuruyorlar Basörtü desteginiz ise sadece sözde Medyatik söylemlerle sinirli kaliyor evet sadece Medyatik
AK BOP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla