12-17-2007, 22:00
|
|
|
Çelik’in yasakçılara taş çıkartan bu kararı;
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AK BOP Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Nasil anlatayim sana. Senin anladigin tarz soyle oluyor bak
1 gunde seriati getirmekle.
Butun meyhaneleri kapatmakla oluyor.
Ulkeyi darbeler ile yillarca geriye goturmekle.
Yuce dinimiz Islam in savunuculugunu yapip, zarardan baska bir sey olmamakla
|
Ben var Anlamamak nasil oli birdakika Tayyip erdogan in Büyük sehr belediye baskani iken göstermelik Barlari Meyhaneleri kapattigi gibimi  ve Refahyol zamaninda Taksim Camii si yapacam diyerek Tepkileri üzerine cekerek Refahyol un Kapatilmasina katki sagladigi gibimi ? merak ediyorum o Dönemdeki Cesaretli Tayyibe ne oldu oksa simdiki Saddam da oldugu gibi Kopyasi mi?
|
erdogan göstermelik birseyler yapmaz eger öyle olsaydi su anda basbakan gösterisin babasini yapar..erdogan refah partisi zamani gidip meyhanede halktan oy istemis biridir birde daha gecen aylarda ickili mekanlarla ilgili kirmizi cizgi ve taksime camii olayi tartisildi..
ayrica hatirlatirim biz milli görüsle ayni seyleri savunsaydik su anda ak parti olmazdi..demek ki hersey söylemekle olmuyormus o nedenle biz onlari samimi bulmadigimiz icin yollarimizi ayirdik ve yeni bir hareketle yola ciktik..
bu arada tayyib, saddamin kopyasi demistin ama bir yanlisin var saddam halkina eziyet eden bir diktatör erdogan ise halkin teveccühünü kazanmis halk adamidir ;)
|
Ben Saaddamin kisiligini degil kopya olayini örnek gösterdim ;) ama bir ortak yönleri var ikiside benim görüsüme göre amerika ya hizmet ediyor isteyerek veya istemeyerek
|
|
|