12-18-2007, 19:51
|
|
|
YENİ BİR HARMAN..
Ve şimdi tüm geçmişimi geride bırakıp bu şehri terk etmenin zamanıydı unutmak istiyordum herşeyi yeni bir hayatın kapılarını aralamak küçük mutluluklarla avunmak...
Bu gün güneşli birgüne merhaba diyerek açtım gözlerimi önce nerede olduğumu kavrayamadım sonra yatağımdan şaşkın gözlerle etrafıma bakarak doğruldum perdeleri ve pencereyi açtım dışarıdaki temiz havayı içime çektim en sevdiğim mevsimdi ilkbahar belki bu ayda doğmuş olmamın verdiği bir sevgiydi bu.Yeni evim şehre biraz uzaktı
ama bu güzel bahçe için mesafelere katlanmaya değerdi doğrusu
tüm eşyalarımı yenilecektim bir kısmını tamamladım daha almam gereken bir sürü yeni şeyler vardı.Açılmamış bir kolinin bantını kestim,içinden hesap makinesini aldım mali açıdan ne durumdayım diye kontrol etmek için,
bahçeyi düzenlemek istiyordum buda ekstra masraf demekti ama çiçeklere olan düşkünlüğüm ev için bir kaç dekoratif eşyadan vaz geçirebilirdi beni,hesabımı yaptım
bahçe için istediğim meyve fidanları ve çiçekleri alabilirdim,giyinip arabama bindim tam arabayı çalıştıracakken aklıma su tesisatının henüz yapılmamış olduğu geldi
evdeki bidonu aldım yol üzerinde bir çeşme görmüştüm eve dönerken suyu oradan doldurabilirdim,
büyük fidanlığın kapısından girdim istediğim herşey burada vardı bahçem muhteşem olacaktı fidelerimi ve çiçeklerimi alıp bagaja yerleştirdim bidonuda bagajdan yanıma aldım
ve o çeşmeye geldim suyu doldurmak biraz zaman aldı çünkü piknik yapacak olan bir kaç aile sıradaydı bu farklı yaşama alışmam gerekiyordu herşey şehirdeki gibi bir telefonla halledilmiyordu yaklaşık 15 dakika sonra sıra bana geldi suyu doldurup evin yolunu tuttum.Yeni yaşantımı güzelleştirmek artık benim ellerimdeydi ve ilk adımı atacaktım önce bir plan yaptım kafamda ağaçların ve çiçeklerin yerini belirledim sonra bahçe malzemlerim arasından küreği buldum saatler geçmişti ancak yorulduğumu fark edebildim herşey güzel olmuştu ancak çiçeklerime su vermeliydim ve sular kesikti iyiki bidona su doldurmuşum o su çiçeklerimin kısmetiymiş kendim bir bardak su içmekten vaz geçip tümünü çiçeklere verdim sanırım yine çeşmenin yolunu tutmak gerekiyordu ve içimden sıra olmaması için dua etmek ....
|
|
|