Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-22-2007, 07:08   #2
Kullanıcı Adı
junglebook
Standart Daha İyi Tanıyalım...
1- 05:42
2-fatih
3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 23 şubat balık
4-Dövmen varmı ? yok
5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? bu sorunun bu forumda sorulması hos degil bence..ama evet oldu balık burcuysan ve yasın 24e geldiyse olmus olmalı..
6-Pepsi mi Coca coLa mı ? meyve suyu ozellikle elma suyu
8-Tercih ettiğin rakam ? 22
9-Sevdiğin müzik türü? Türk Musikisi,Türk sanat müziği
10-En sevdiğin çiçek ? Gül
11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Bagırarak yapılan konusmalar! Hersey sakin bir dille ifade edilmeli..
12-Sevdiğin renkLer? Hakî,Lacivert,Turkuaz
13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah izin verirse basarılı,sevilen biri olarak
14-A$ıkmısın? bu sorunun da bunun gibi bi forumda yer almasından rahatsızlık duyuyorum amacımız partimiz ise neden bunun gibi copcatan sitelerinde de bulunan tarzda sorular soruyoruz?..sorunun cevabı :ne cesit bi ask? 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle
16-Tuttuğun takım ? Fenerbahce
17-OLmazsa oLmazın ? inandıgım degerler
18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? kast ettiginiz sevgilimse yine; yok.arkadasımsa var evet pek cok hemde..liseden ve mahalleden..
19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Bana mı baglı ki hangi sartta olursa olsun bu,kime baglı ki?Eger oyuncuysan;bu oyunda senarist belli,ona gore oynuyoruz hep
20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? "bugn neler yapıcagım?"
21-En nefret ettiğin hareket? kendi istemeyecegi seyi baskasına yapan insanların davranısları.sen neyi arzu ediyosan onu sunmalısın cevrene..
22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? cvbını yukarda verdim,bunu dusunmedim bile ..
23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? "benimle evlenirmisin?" demek isterdim...Ama artık bunu soyliycek biri yok!
24-Takma adın ? cengaver
25-En sevdiğin spor? Yuzme ve Futbol
26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangactım cok fazla ama yendim sanırım..unv ii geliyor bence sosyallesme acısından
27-Konu$tuğun diLLer? turkce ve iyi derece ingilizce
28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? eyvallah ,
29-$imdi saat kaç? 6:08 guzel taktik ama emin olunki dogru soylerim her zaman
30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? istda unvde de okuyorum.
junglebook isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla