Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-19-2007, 14:27   #21
Kullanıcı Adı
rewaswer
Standart Türkan Saylan: Fazıl Say bir deha, biz de onun kaygılarını paylaşıyoruz !
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
bir insan ülkesini sevmeyip terk edip gitmek istiyorsa onun sanatçılığını napıyım ben..

ulkesini sevmedigi sonucuna nasıl vardınız merak ediyorum.

Alıntı:
Ne diyelim güle güle gitsin Allah yolunu açık etsin..Biz çok dışlandık zamanında ama ülkemizi terk etmek aklımıza bile gelmedi.
bilmiyorum birazdan bahsedecegim kişi hakkındaki dusuncelerinizi ama mesela amerikadaki hoca efendi niye hala amerikada? kendisi buraları bırakıp amerikaya gitmesine ragmen, bircok kişi tarafından fazlasıyla saygı gorerken, fazıl say neden tuu kaka?
Alıntı:

siz de kaygılarınızı paylaşın herkes fikirlerini söylemekte özgür..saygı sınırlsrını aşmazsak herkes birbirini dinler merak etmeyin en özgürlükçü parti Ak parti ;)
dediginiz dogru ama sorun saygı sınırı dediginiz seyin insandan insana, hatta aynı insanda konudan konuya degişmesi.

(saygı sınırı yerine hakaret sınırı daha dogru olabilir, sonucta saygısızlık suc degil, hakaret suc)

turkiye ne kadar ozgurlukcuyse, akparti de o kadar ozgurlukcu. akpartiye oy veren ne kadar ozgurlukcu ve yasakcı insan varsa vermeyen de o kadar var. bence en buyuk sorunumuz herkesin bazı ozgurlukleri savunuyo olması. hep beraber hepsini savunmalıyız.

rewaswer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla