Muhafazakarlardan Korkuyorsunuz, Peki Bunu mu İstiyorsunuz ?
senin kendini örnek vermen absürd kacmis..konu sen degilsin, konu resimdeki cocuklar..onlarin okul gibi bir egitim yuvasinda alem yapmalari..
ben avrupada yasiyorum ve burada icki konusu cok siki..18 yasindan ufaklar ne icki nede sigara alabiliyor ve bu cok siki denetleniyor, kapali mekanlarda sigara kesinlikle yasak, alkol tüketimi öyle aleni sekilde olmuyor..
bu dediklerim nerede oluyor hristiyan bir ülkede oysaki biz müslüman bir ülkeyiz ama gel gör ki tv ler icki ve sigarayi o kadar normal halka sunuyor ki genclerin bu alemine o yüzden hic sasirmadim..
yasadigim ülke avusturya sirf sigara reklami var diye milyonlarca euro gelir getiren formula 1 yarisindan cekildi ayni seyi bizim hükümetimiz yapsa nasil tepki alirdi??
bu hükümet zamaninda tekel özellestirildi, kapali alanlarda sigaranin yasaklanmasi mecliste, alkol ve sigara satisina yas siniri getirildi...
ama gel görki hükümetin gösterdigi yakin ilgiyi ne basin nede diger kurumlar gösteriyor..chp muhalefet icgüdüsüyle sigara yasagina bile muhalefet ediyor..
sen bazi seylerin cok cabuk degisecegini saniyrosun herhalde..hersey kademeli olarak ele alinir ve zamanla iyilisterilir bu hükümetin egitim alaninda atilimlari her gecen gün artiyor ve bunlarin semeresinide yavas yavas görmeye basliyoruz..
|