Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-21-2007, 20:45   #36
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Muhafazakarlardan Korkuyorsunuz, Peki Bunu mu İstiyorsunuz ?
arkadaslar bakiniz ortak noktalarimiz var sizlerle..yasak tamamen cözüm degildir ve tam anlamiyla caydirici degildir..
bana kim garanti edebilirki iranda ve arabistanda icki tamamen icilmiyor diye..arkadaslar kimsenin ickisine lafimiz yok, isteye icer, isteyen icmez bizim lafimiz ickinin acmis oldugu bu haberdeki rezaletlere..
burada anlastigimiz nokta en büyük sorun egitim..malumunuz bizim ülkemizde yasaklar tam anlamiyla islevsel olamiyor o halde kisileri o maddelerin zararlari konusunda egiteceksin ama malesef bizdeki egitim sözde kaliyor..
bizim burada elestirdigimiz nokta bazi elit kesimlerin sigara ve ickiyi cok normal karsilamalari ve özelikla ickiyi cagdaslik ögesi diye gözümüzün icine sokmasidir..
bizde diyoruzki sizin cagdasliktan dem vurdugunuz icki böyle rezilliklerede neden olabiliyor..o icki bardakda durdugu gibi durmayabiliyor..
ortada bir rezalet var...herkes tasi elin altina sokmalidir burada karsilikli paslasmalar birsey kazandirmaz ama bazi gercekleride gözardi etmeyelim ;)