Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-22-2007, 12:48   #2
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Çok Şükür İmam Hatipli Değilim...
yazar aykiri bir yazi yazmakla beraber bazi tespitlerine katiliyorum..ancak yazarin kacirdigi bir nokta var ihl lerin her türlü engele ragmen göstermis oldugu basari, su anda üst yönetimdeki yöneticilerin ihl kökenli olmasi, yasa disi olaylardaki ihl lerin yok denecek kadar azligi..
yazarimiz neden ihl lerin üzerine bu kadar gidildigini irdeleyip o okullar üzerinde derin bir arastirma yapma geregi duymamista, üstün körü analizlerle ahmet hakanvari yazmayi denemis..
bende diyorum ki cok sükür ihl yim, bugün olsa hic düsünmeden yine o okula giderdim..o okulda almis oldugum egitim benim bu dünyami kurtarmakla kalmiyor,diger dünya icinde bana yol gösterici oluyor..
evet heryerde oldugu gibi ihl lerde de cürük yumurta vardir ama bunlar üzerinden ihl lere gönderme yapmak hicte etik olmaz..ayrica yazar ihl lere sadece yaramaz ve kiz gibi cocuklarin gittigi gibi cok dar bir söylemde bulunmus..
oysaki bir zahmet arasitma yapip ihl lerin ögrenci potansiyelini cikarabilirdi..sunu unutmayalim ailelerin cocuklarini ihl ye göndermesinin en önemli nedeni cocugunun daha iyi dini egitim alarak vatana ve millete hayirli birisi olmalarini istemeleridir..
herkese ve ihl leri cekemeyenlere, hazmedemeyenlere inat Cok Sükür Imam Hatipliyim..