Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-26-2007, 00:08   #29
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart Erbakan'a acı sürpriz
Alıntı:
sensizgülüm Nickli Üyeden Alıntı

Ak parti gençliğinin bu denli duyarlı ve bilinçli olması cabası...
Ancak üst satırda bahsettiğim bilinçli gençlik hocayı hoca olarak belleyen gençlik...
Akp ye daha sonradan katılan arkadaşlar ise hocanın gerçekten bu parayı kaçırdığını ve ilahi adaletin yerine geldiğini düşünüyorlar...
Onlar düşüne dursunlar...

Erbakan'ın Bu ülkeye yaptığı icraatları kimse kamufle edemez...
Anca işte böyle İlahi adalet yerini buldu diyen bazı arkadaşlar çekemeyip ortada dört dönerler...
Pardon ama ben sizin bahsettiğiniz şekilde yorum yapan biri olarak şunu söyleyeyim,Şahsi olarak Erbakana hiçbir sempatim yoktur, bu bahsettiğiniz şeylere katılmıyorum.birde üstüne refahından,faziletine saadetine manevi ve fiili olarak milli görüş düşüncesiyle dedesinden babasına kadar milli görüşten gelmiş biriyim,taki Ak Parti kurulana dek.(Akp değil )Ak Partiyede sonradan katılan biri değilim.Kurulusundan bu yana gecemi gündüzüme katıp calıstım cogu zaman.Ben neyi cekemeyip dört döndüğümüde anlamadım..Erbakan hocanın siyesetini konusurum sadece kendi fikrimi belirtirim.kimse bana katılmak zorunda değil elbette ancak bu şekilde de ithamda bulunamaz.Senelerimi Ak Partiye vermiş biri olarak Bunuda burada kimseyle tartısmam bu cümleyide kimseye söyletmem.
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla