Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-28-2007, 20:06   #7
Kullanıcı Adı
bisar
Standart Yabancıya Sattığımız Mülkten Fazlasını Aldık
Alıntı:
akpliyim Nickli Üyeden Alıntı
Ben şunu merak ediyorum. İnönü savaşında yalın ayak savaşılan askerlerin ruhları bu topraklarda... Ne diye savaştılarki biz bedavaya vermeyiz dediler biz ise satıyoruz Tek bir metrakare bile satılmamalı.
İngilterede bir arsayı satın alamazsınız çünkü o arsa ingiltere halkını temsil eden kraliçenindir. Sadece o arsayı kullanma yetkisi vardır. Bizde tapu mapu onlarda yoktur arkadaşlar, biraz mantıklı araştırmalar yapalım ki belgeler daha gerçekci olsun.
Saygılarımla.

Ramazan
kardeşim ben senin düşüncene katılmıyorum..tamam haklısın tabiki şehitlerimizin kanları ruhları var bu topraklarda.. ama olaya öyle bakarsan yunanistanla düşmanlığımızı hala çok şiddetli şekilde sürdürmemiz gerekir..

ayrıca biliyosun ki global bi dünyada yaşıyoruz.. güç para demektir..-dikkatini çekiyorum askerlerimiz şehit edilmesini karıştırmıyorum buraya- olaya birazda sembolik ve maddi yönünden bak.. ozaman özelleştirmelerin haklı çalışmalara olduğunu göreceksin..

belki senin kötü bi niyetin yok ama türkiye de azımsanamayacak sayıda insan bi içi boş milliyetçiği yapmakta bana göre.. olaya her yönüyle bakmak lazım.. başbakanımızın dediği gibi "Bin düşünür,bir adım atarız..Ama pîr adım atarız..."
bisar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla