Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-29-2007, 12:42   #3
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Standart Dormen: Türbanlı tiyatrocu olmaz
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
başörtülü bir bayanın,herkesin izleyeceği tiyatro sahnesinde rol yapması hiç uygun olmaz.ya başörtünün hakkını versin yada tiyatronun.
başörtülü bir bayan gerkesiz işlerle uğraşıcana(tiyatro) evinde oturmalı imanlı ihlaslı vatansever evlatlar yetiştirmeli...son sözüm budur ister tasdik edilir,ister edinilmez... >
Tiyatro gereksiz bir is mi? > Evinde oturmaliymis benim Geometri ogretmenim bayan.(tesetturlu)Bircok tesetturlu arkadasim bacim universite okuyor.Senin zihniyetini anlayamadim.
: Tiyatronun bir kişiye dinen hiç bir faydası yoktur bence..Çok gerekli ve faydalı bir işte değildir..Geometri öğretmeninden bahsetmişsiniz..Bende öğretmenim..Öğretmek dini vecibelerine engel teşkil etmeyecekse(bayanlar için) eğer lüzumlu ve sevaptır..yani tiyatroyla öğretmenliği kıyaslamasak daha çok sevinirim.. ;)Ben tiyatro eğitimide görmüş bir insanım..Öğretmenlikle tiyatronun uzaktan yakından alakası yoktur..Misal ben ne kadar güzel ve iyi şeyler öğretmiş ve Allah'ın rızasını kazanmışsam Ahirette mükafatını alırım..ama güzel tiyatro oynadım,seyircileri eğlendirdim ve bunun karşılığında sadece alkış aldıysam Allah bunun için bana mükafat vermiyecektir.. ;) ;) Bir çok tesettürlü yada tesettürsüz bacımız elbette okuyor,okumalı..yani okumak ve öğretmek güzeldir..ama insana hem bu dünyada hemde öteki dünyada fayda sağlıyacaksa güzeldir..
Konu nereye geldi bakın Şu dormen yüzünden oyuna gelmeyin kardeşler,böyle şahıslar gereksiz tartışmalar,polemikler yaratıp bizi birbirimiz arasında tartışmaya sürüklemek istiyorlar kanımca ;) işleri yok,o gereksiz şöhretlerine daha çok şöhret katıp gündeme gelmek istiyorlar..ne kadar çoğaldı anti dinciler ve anti hükümetçiler farkındamıyız acaba?Ülkeyi terketmek isteyenler mi,dine dil uzatanlar mı,güzel hükümetimizin güzel işlerine kulp takanlar mı..saysak yol olur..Bu densizde benim güzel dinimi bimeden,dinimin emrine gereksiz deme cüretinde bulunuyor.. > Neyse :-\

''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''
Neden sahne sanatlarina bu sekilde bakiyorsunuz anlayamiyorum.Madem herkes boyle dusunuyor tek bir soz soylemek kaliyor o zaman geriye.SAMANYOLU TV,KANAL 7 bu kanallardaki diziler,filmlerde gereksiz o zaman.Hani oyunculuk gereksizmis ya ;) Sizin soyleminize gore boyle bence.Ama benim kendi penceremden baktigimda cok guzel isler bunlar.Sahne,oyunculuk,tiyatro vs.