Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
şüpesiz ki yabancı değilim onları tanımaya inan senin kadar enaz..
başörtülülerin hakları forumlarda değil birlik beraberlikle eylemlerle aranmış olsaydı şimdi özgürlükler onlara verilmiş olacaktı
Yapılan en büük eylem elele tutuşmak aman pek de korktular şer güçleri bundan  ,,
Fransa da yapılan eylemleri görüyorsun onlar neden gitmiyor başka yerlere
|
su konuda haklisin duyarsizlik konsuunda ama bu duyarsizligi kim yapiyor acaba sorun sadece o bayanlarda mi 16-17 yasinda, basarili insanlarin sirf inanislari nedeniyle egitim alma hakki engelleniyor..
sanki türkiye gerceklerine bihaber missin gibi kardes eger eylemlerle bazi seyler cözülseydi simdiye kadar iktidarlar bir cok kez degismisti..
bana söyler misin yurtdisinda okumanin neresi yanlis bakiniz simdi bu söylesideki iki bayanimiz cok donanimli oalrak ülkelerine dönerek yine ülkelerine hizmet verecek..
o insanlar ne yapmaliydi egitim hakkinda mi vazgecmeliydi, eylemler nereye kadar etkili olabilirdi? lütfen biraz empati yapiniz ve olaya o acidan bakiniz..
toplumsal duyarsizligi bu genc beyinlerin üstüne yikmayiniz..bu arada konuya yeterince hakimim sebebine gelince viyana da yasiyorum, ihl mezunu olmam nedeniyle bende direnmeyip, senin nazarinda kacanlardanim!..