Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-29-2007, 14:28   #8
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Viyana, bizim dünyaya açılan kapımız oldu!
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
beLLi oluyor zaten bana göre öyle..
sen elbet savunacaksın çunku bu işin içinde sen de varsın ama nasıl bir hakarete maruz bırakıldığının bi açıklaması olamaz olabilir mi?

Hani müslüman müslümanın yanındaldı hani başka bi dinde bu kadar din kardeşini savunan kimse yoktu bak birlik beraberlik yok bireysel protesto bile yok hiç bişey sadece sahneden inince ağlayan eğitim hakkını aramak yerine pes eden kişiler..vesaire

bunlar kolay bastırılabilir bak bugun Deniz Gezmişi okudum sitedeki yorumlarınızla biraz olsun düşündünüz mü bilmiyorum

Ancak kültürlü takılmak güzel cümleler kurmaya çalışmak ve karşınızdakinin fikrini çürütmeye yönelik egoizminiz...Bu kalıpların dışına çıkamadıkça benim gibileri susturmanızın size tatmin dışında bi fayda getirmeyeceğini bilin fayda getirmeyen bir şey de gereksizdir..
aslinda hakli oldugun yönler olmakla beraber olaya birde empati kurarak baksaniz nasil olur..evet cogu zaman söylemler lafta kaliyor, icraate dönüsmüyor ama bazi seylerin yansimasi aninda olmaz herhalde!..
herkesin kendince hakli bir nedeni vardir..ülkesinde kalip basini acarak okuyaninda bir nedeni vardir, egitime ara verenidne bir nedeni vardir, egitime devam etmek icin yurtdisina cikaninda bir nedeni vardir..
ama böyle sokak protestolarinin cokta gecerliligi yok bakiniz madem bir tez ortaya atiyorsunuz , alternatifte ortaya koyun ki onun üzerinde tartisalim..
evet burada saatlerce konussak, tartissak nafile sonucta ikimizde kendi bildigimizi yapacagiz ama bir birey olarak benim egitim hakkim engelleniyor ve ben beyin göcü yapiyorsan herhalde sucun en az kismi bende olmali yada ne yapmaliydim bana söylenebilir mi 16 yasinda bir genc olarak nasil bir direnc gösterebilir, nasil bireysel protesto yapabilirdim!..
deniz gezmis olayina gelince katiliriz yada katilmayiz adam idealleri ugruna savasmis ve bu idealler onun canina mal olmus bizler ideali olmayan insanlar degiliz ideallerimizin gecikmesi onlarin tamamen bittigi anlamina gelmez..
senin tezlerini cürütmek gibi bir düsüncem yok kaldiki sana hak verdigimi dile getirmistim ama bana daha gercekci alternatifler sunarsan bir sekilde frekanslarimiz uyusacak kardes ;)