Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
ben mesutcu değilim ama bir ak partili olarak mesut yılmaz benim hemşerumdur, karadeniz insanı hemşersuna sahip çıkar, sen bilmiyorsun belki ama seçimlerde ak partiyede, mesutada oyunu kullanmışlardır...
|
adam gibi hemsehriye sahip cikilir buna amenna ama mesut yilmaz gibi bir hemsehriye sahip cikmak acikcasi rizeli kardeslerime yakismamistir..
yüce divanda yargilanan, 28 subatta etkin rol oynayan, halktan tokadini yemis, yolsuzluklarla adi anilan bir hemsehriye sahip cikmak ne kadar dogru olsa gerek!..
iyi o zaman alaaddin cakici, kemal alemdaroglu trabzonlu benim hemsehrim onlara sahip mi cikayim!
|
haklısın ama oda bu ülke için birşeyler yapmış bir insan küçükde olsa gurur duyuyoruz, bu ona oy vereceğiz anlamına gelmiyor buyrun rize halkına sorun bana değil seveni var sevmeyeni var haksızmıyım, alaaddin çakıcı, kemal alemdaroğlu, sedat peker tabiki övünecek insan değiller bunlar mafyadır vergi ödemeden bu ülkeye hizmet yapmıyan beleş hayat süren insanlardır şimdi nedediğimi çok iyi anlıyabiliyormusun
mavera ;)