Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-31-2007, 00:27   #138
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
eses Nickli Üyeden Alıntı
bugün nasıl akparti için kapı kapı köy köy oy istenmeye gidiliyorsa gazete abonesi aramak için de pekala gidilebilir.bugün akpartinin gücü neye bağlı kardeşim aldığı oy oranına.gazetelerinde abonesine.siyasette de insanlar bu şekilde işler yaparken cemaatlerde kendilerine göre abone arıyorlar.ikisi birbirinden farklı işler muhakkak ama ikiside vatana milete birşey yapmak istiyorlar.

cemaatin savunuculuğunu yapınca problem oluyor ama cemaatle alakalı iftiralarda bulunuca sorun yok.kardeşim beğenmiyorsanız okumazsınız olur biter.sizde beğendiğiniz bir gazete için uğraşırsınız
niye uzanamadığınız ciğerlere mundar diyorsunuz bende onu anlamadım akparti içinde aldığı %47 lik oyu küçümseyenler oldu zaman gazetesininde bir milyon tirajjını ama olsun
ayrıca gazete okunmuyor falanda değil kardeşim internet sitesi bile şu anda en çok tıklanan ziyaret edeilen bir site.

ayrıca amerikada avrupada bizim toplam tirajımız kadar bir tek kendi başına tiraj yapan gazeteler var hal böyle iken biz niye okumuyoruz diyetartışma varken hale bakınn tiraj yapanıda vuruyoruz yerden yere
Bir fark var hocam: Ak Parti'nin millete hizmetinden kimsenin şüphesi yok;ama bu kapı kapı gazete aboneliği işinde tek amacın "hizmet" olmadığını düşünen pek çok kişi var...( Milleti zan altında bırakmayayım,ben varım en azından. ) Sonuçta ticari bir meta bu gazete.Ak Parti kesinlikle böyle bir amaç gütmüyor.Dolayısıyla ben sizin bu özdeşleştirmenizi kabul edemeyeceğim.
Saygılar...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla