Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2008, 19:24   #8
Kullanıcı Adı
akömür
Standart Bahçeli, partinin imamını niye kovdu?
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazarın anlattıklarına inanıyorum çünkü tablo ortada.. Din iman nedir bilmeyen bir parti, onun lideri ve gençliği var ortada..Ve bu şahsiyetlerin partiyi ne hale getirdikleri.. Bunların ülkücülükle hiç bir şekilde alakalarının olmadığı ortada > > >
Çok güzel yazmışsınız sanki düşüncelerimi okumuşsunuz. Bence gerçek ülkücü AK Partidir arkadaşlar ben bunu herkesede söylemek istiyorum çünkü doğru sonuçta. Bunların ülkücülükle alakaları yok zaten Tayyip Erdoğan gibi bir lider yüzyılda zor gelir değerini bilmek lazım sonuçta.

Ben bi şey merak ediyorum şimdi zaten Ertuğrul Günay da eski ülkücüymüş solcu olmadan önce bilmiyorum öyle duymuştum sonuçta olmayabilir ama öyle bence. Bi de Mümtazer Türköne hoca var o da çok değerli bir insan bence hem de eski ülkücüymüş. O zaman bence bütün ülkücüler AKPartili olması lazım bence tabi, herkesin düşüncesine saygılıyım. Zaten rahmetli Türkeş Tayyip Erdoğan'ı çok severmiş ama ufak tefek anlaşamamışlar yoksa MHP Refah partisine katılacakmış.

Bunları anlatmamız lazım ark.lar herkese yere seçimlerde büütün ülkücüler AK Partiye oy verir zaman bence. Sizler ne düşünürsünüz, bence çok çalışmamız çok.
akömür isimli Üye şimdilik offline konumundadır