Bahçeli, partinin imamını niye kovdu?
bakiniz ayni seyleri tekrarliyorsunuz..
benim elestirim parti politikalarinadir kisisel degildir ben sayin bahceliyi irkindan, soyundan yada dini vecibelerinden dolayi degil icraatlerinden dolayi elestiriyorum..
bastan beri bu konudaki mesajlarimi okursaniz gayet tutarli oldugumu göreceksiniz ;)..herkes bir birey olarak özgürdür ve herkes görüsünü özgürce ifade edebilir diger arkadaslarin görüsleri kendini baglar ben kendi görüslerim cercevesinde yorumlarda bulunuyorum..
bakiniz bu idam konusu secim önceside malzeme olmus ayni belgeler secim önceside sunulmustu sayin bahceli bu suclamalara ip atarak biz asamadik, siz asin diyerek cevap vermisti bakiniz ne cevabi vermis biz asamadik yani asamadigini kabullenerek..
bir yasa önerisi hükümetin onayi olmadan asla meclise gelmez, o meclise geldiyse sayin bahcelinin oluru vardir hem olur verip, hemde mecliste ret oyu kullanmak ikili oynamaktan baska birsey degildir..
bu arada o büyük metin icin tesekkürler o metinde yazilanlar ve altindaki sayin bahcelinin imzasi olan kagit sizinde dediginiz gibi bir protokol bir taahhüttür ve bu taahhütün gec olmasi o yazinin icerigini öldürmez!..
sonucta mhp hükümetteydi o kadar istekliydide neden hükümeti bozup sineyi millete dönmedi?
|