Alıntı:
ak_kuzen_ Nickli Üyeden Alıntı
Ne diyorsun kardeş yaa ? İlla beni MHP ci mi yapacan? Ben bazı kişileri ayıklamaya uğraşırken sen beni ayıklamaya uğraşıyorsun. Bu yaptığın çok ayıp çok !
Sen de AK bir gençsin unutma,HAKK davası davamız. Kendimi sana savunmayacağım,sen nasıl istiyorsan öyle gör beni ! Yazık sana genç yazık ! Bula bula beni buldun,MHP'yi ve Bahçeli'yi sevmediğimi scorpio arkadaşa özel mesajla belirttim illa attığım mesajı mı buraya koymam gerekiyor,seni inandırmam için.
Herhalde yönetici falansın o yüzden ona güvenerek bana böyle iftira atıyorsun ! LİDERİM TAYYİP ERDOĞAN , YÖNÜM AKP.
Sana gelince işbara,
MHP ve BAHÇELİ hakkında düşüncelerim tamamen bitiksiniz gözümde ben liderimden gayrısını bilmem.
|
kardes hic ama hic inandirici degilsin..mesajlarin seni cok cabuk ele veriyor..birincisi akp degil ak parti ikincisi ben iftira atmiyorum mesajlarindan yola cikiyorum ücüncüsü nasil oluyorda hepiniz ayni anda üye oldunuz ve ayni konularda bitiverdiniz, birbirinize satastiniz..
biz burada nicelerini gördük kardes o yüzden artik insan sarrafi olduk diyebiliriz insallah yaniliyoruz diyelim ama yanilmadigimizi sende iyi biliyorsun, mesajlarinla bizi yanilt kardes ;)