Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2008, 23:11   #4
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Bahçeli, partinin imamını niye kovdu?
Alıntı:
ak_kuzen_ Nickli Üyeden Alıntı
Ne diyorsun kardeş yaa ? İlla beni MHP ci mi yapacan? Ben bazı kişileri ayıklamaya uğraşırken sen beni ayıklamaya uğraşıyorsun. Bu yaptığın çok ayıp çok !

Sen de AK bir gençsin unutma,HAKK davası davamız. Kendimi sana savunmayacağım,sen nasıl istiyorsan öyle gör beni ! Yazık sana genç yazık ! Bula bula beni buldun,MHP'yi ve Bahçeli'yi sevmediğimi scorpio arkadaşa özel mesajla belirttim illa attığım mesajı mı buraya koymam gerekiyor,seni inandırmam için.

Herhalde yönetici falansın o yüzden ona güvenerek bana böyle iftira atıyorsun ! LİDERİM TAYYİP ERDOĞAN , YÖNÜM AKP.

Sana gelince işbara,

MHP ve BAHÇELİ hakkında düşüncelerim tamamen bitiksiniz gözümde ben liderimden gayrısını bilmem.

Birader gönderdiğin hiçbir mesaj samimi değil. Hepsi yapmacık. Konu hakkında doğru dürüst bir bilgin ve birikimin yoksa, konuya iştirak edemiyorsan; oku ve birşeyler öğrenmeye çalış. Bak benim yeteri kadar bilgim yok, o yüzden sadece takip ediyorum. Araya nifak tohumları sokma. İkide bir de ben AK Partiyi savunuyorum, çürükleri ayırıyorum diye naralar atma. Bir de burada birinin birisine iftira atıldığı tespit edilirse, o kişi yönetici dahi olsa gereği yapılır. Merak etme sen...