Alıntı:
ak_kuzen_ Nickli Üyeden Alıntı
İnadına TAYYİP ERDOĞAN tamam mı? APO'yu çıkartsa bile hapisten liderim ne yapıyorsa haklıdır.
Boşuna burada AKP'li kardeşlerimin kafasını bulandırmaya çalışma,diğer seçimlere sen de gör bak % 60'la geliyoruz. MHP ise baraj diplerinde sürünecek. Bizi istemiyorsunuz ama siz gelirseniz yine kriz çıkartırsınız bir kere ABD ile aranız iyi değil sizin.
|
Daha dün şu yazıyı yazdın arkadaşım:
Alıntı:ak_kuzen
Yahu kardeşler ;
Yine yanılgıya düşmeyelim,Başbakanım bunların eli sıkılmaz demedi mi ? Fanatik akpliyim ama mhp'ye de birazcık ta olsa sempatim var. Belki Bahçeli inadına yaptı. Olamaz mı sizce ?
''Ayrıca benim GÜL'ümü seçtirmeselerdi gözümden tamamen düşerlerdi,siz ne diyorsunuz kardeşler ? TÜRKEŞ değil eski başkanı kim olursa olsun tamamen sempatim giderdi. İNADINA AKP İNADINA TAYYİP, İNADINA GÜL. Ama doğrularla hareket etmeye çalışıyorum orası başkadır.Bahçeli'nin de hoşuma gitmeyen şeyleri olmadı değil ama bu değildir bence. Çünkü benim başbakanımda sıktı elini demek ki ben olsam bende sıkabilirim.Başbakan'ım yanılmaz. GÜL'de seçildi, oh olsun CHP zihniyetine,MHP bu konu da doğrusunu yaptı.''
Dün Mhp doğru yaptı diyorsun bu günde bitiksiniz diyorsun ne iş..? :-\ Dün doğrularla hareket edelim suçlamayalım Bahçeliyi dedin,bu günde kalkmış Apoyuda çıkarsa haklıdır başbakanım diyorsun.. Kendinle,sözlerin ve hareketlerinle tamamen bir çelişki içindesin..
Bu arada kusura bakılmasın deminden beri izliyorum abilerim ne güzel belgeler sunuyorlar,konuşmayacağım dedim araya girmiyeyim dedim ama dayanamadım.. :-[