Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2008, 02:14   #194
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
"Benim burada anlattıklarım inanın devede kulak kalır..Her şey her yerde anlatılmaz ben bunun bilincindeyim.. Bir çok şeyi anlatmaya da gerek görmüyorum..."

Neden bir şeyler bittikten sonra arkasından bu kadar konuşulur,atılır,tutulur.Bahsettiğiniz cemaatle hiçbir bağım olmadı ancak kız kardeşim dershane nedeniyle 3-4 senedir içlerinde,üniversitede bir sürü arkadaşım vardı cemaat evlerinde kalan ama böyle bir dayatma görmedim.Belli kesimler ya da kişilerle tüm cemaati zan altında bırakmak hoş bir tutum değil diye düşünüyorum.Hele birde içlerinde kalmışsınız,az da olsa zaman geçirmişsiniz şimdi arkadan bunları söylemek bu kadar basit olmamalı.İyisiyle kötüsüyle dayatma altında değil hür iradenizle kaldınız kalmak kadar karşı çıkma hakkınızda vardı.(tekrar söyleyeyim cemaatle hiçbir bağlantım hatta sempatim yoktur.)

Bu yazdıklarım da tua nın sahsi yorumlarına değil,böyle düşünenlere onun cümlesi örnek sadece.

Ayrıca konu çok fazla amacından çıktı.Gereksiz yere neyi tartışıyoruz neyi anlatmaya çalışıyoruz anlamadım.Birileri vakit iyi su iyi bu iyi deyince gazetenin traji mı artacak zamanınki mi azalacak?Günlerdir aynı konu siyasete çekildi cemaate çekildi ve kuru kuruya bir tartışma almış başını gidiyor.Sonuçta o ya da bu şekilde ortada belgelenmiş bir başarı var ya takdir edilir ya susulur..Biz kime neyi ispatlamaya çalışıyoruz...
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla