Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2008, 21:23   #7
Kullanıcı Adı
parabol
Standart SİZCE ASKERLİK DÜŞMELİMİ?
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
zamanında 24 aymıs sonra 18...sımdı 15 sıze cok mu gelıyor...(kı kısa donemlerde var yaz tatılı gıbı askerlık yapanları hıc saymıyorum)

bugunlerde boyle bır baslıgın acılması bıle cok ayıp....
bekara karı boşamak kolaydır. bence herkes işini yapsın. askerlik vatan borcu olarak anlatıldı o şekilde büyütüldük, ama içine girmeden bazı şeyleri hep manevi yönüyle duygusallıkla düşündükce insan yanıldığını anlıor. bir imam hatipli olarak dilekce verdim askerlik mesleğine okul durumumdan dolayı alınmıyorsam askerlik görevinede alınmamayı talep ettim ama tabiki kimin umrunda. askerliğim boyunca büyük komtanlarımızın brokoli sevdasından market market dolaştığımı düşündükce, ve dışarda asgari ücretle açlık sınırında yaşadığını gördükce, askerliğin maneviyatı biraz daha ölüyor. biz oaraya peygamber ocağı diye gittik ama hiçde öyle değilmiş
bekarda degılım herhagı bıseyde bosamıyorum...kusura bakmayın ama benım nerde ne sartlarda yasadıgımı hangı ortamlarda bulundugumu nerden bılıyorsunuzda bu soylemı kullanıyorsunuz....ben bu camıya ıcınde buyudum...turkiye nın her kosesınde yasadım cok sey gordum...

ıcınde bırkac yanlıs cıktı dıye tum komutanları harcamak nıye..evet askerı karısına kızına sofor eden komutanda coktur..askerı yerı gelınce evınde mısafır eden, askere sorusturma acılacakken restı cekıp kendını rıske atanda coktur...evet daglarda olen arkerde coktur batıda kamplarda kadın kız seyreden askerde coktur....

bana askerıyeyı anlatma olurmu..

parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla