Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2008, 18:51   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart röportajlara devam :) ibrahim toraman röportajı
ibrahim toramanın bu yılki performansını hiç beğenmiyorum açıkcası
ama yinede iyi :
şimdi röportajımızın derinliklerine inerek konuşmasını irdeliyoruz sayın okuyucular evet buyrun :D :

Alıntı:
Sürekli hoca ve oyuncu değişimi takımı nasıl etkiliyor?
- Takımın iskeletinin oluşması gerek. Hem teknik heyet, hem de futbolcular için... Yoksa birileri geliyor, birileri gidiyor takım oturmuyor. İskelet kadro çok önemli, ancak böyle başarı gelir kanısındayım

çok haklı sürekli öğretmen değişmesi gibi birşey insan kons. olamaz
hemde sürekli nası olsa başarısızlıkta biz değil t.adam gitcek gibi bir
düşünce hakim olur ki haklılar ;)

Alıntı:
Klasik konuşmanın dışına çıkarsak, yarışta kim daha avantajlı?
- Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Fikstürümüz de çok iyi. Büyük maçları içeride oynayacağız. Rakiplerimizin Avrupa maçları da var. Biz sadece lige motive olacağız. Sonuçta bizim ne yapacağımız önemli. Herksin böyle inanması gerek
bu yönden bakarsak tamam biz avantajlıyız ama galatasarayın hakem avantajını unutmamak gerek ;) ;)

Alıntı:
Sizi en çok hangi takım zorlar?
- Böyle bir takım yok. Rakibimiz yine biziz. İpler elimizde. Büyük maçları evimizde oynayacağız. Kazanırsak şampiyonluk burada. En avantajlı olan Beşiktaş ve bunu başaracağız.
inşallah inşallah alllahım bize o günleri göstersin (amin) :

Alıntı:
Taklitlerimden sakının!
“Bayanlar tarafından beğenilmek güzel bir şey. Ama ben ne mankenim ne de artist. Sadece futbolcuyum. Bazı durumlarda gerçekten zorda kalıyorum. Özellikle internette. Benim adımı kullanan çok fazla sahte İbrahim Toraman var. Hatta birini yakalattım. Genç kızlarla tanışıyorlar, onların zaaflarından yararlanıp kandırıyorlar. Facebook sitesinde sadece 8-10 tane Toraman var! Bu konuda çok yoruldum. Benim hiçbir sitede hesabım yok. Sadece kendi internet sitem ve mail adresim var."
ya evet bu nasıl bi rezilliktir anlamadım
tamam ibrahimi sevebilirsinz beğenebilirinz
ama ne kadar saçma internetten gördüğün birini
i.toraman olduğunu düşünerek konuşmak
ayrıca ne gibi bi gelecek planlıyolar anlamış değilim
ne yani ibrahim sizle internetten tanışacak evlencek misniz
insan biraz aklını başına alır > >

Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla