Alıntı:
akpliyim Nickli Üyeden Alıntı
Açık konuşmak istiyorum arkadaşlar, sizden saklayacağım bişeyim yok. Bazı bacılarımızın mini etek girmesini hepimiz gibi doğru bulmuyoruz. Çünkü bu türkiye halkına özgü bir giyim şekli değil. Aynı bunun gibi bacılarımızın kara çarşafa bürünmesini de doğru bulmuyoruz. Devirler değişiyor, nesiller yenileniyor, çağlar kapanıyor yenisi açılıyor, zaman akıp geçerken de insanoğlunun yenileşmesi çağına ayak uydurması gerekiyor. Bu böyle olduğuna göre bacılarımızın saçlarının saklaması günlük yaşamda utanılacak bişey bence...
Ramazan
|
[i][b]Bu yazdıklarını sadece cehalete bağlıyorum!
Kur-an'ı Kerim zaman ve mekan tanımaz!...İnsanların açılmasıysa modernlik sayılamaz!
Zaman geçtikçe insanların açılması saçılması bir modernlik ve çağdaşlaşma değil aksine yozlaşma, basitleşme, iğrençleşmedir ve bu yüzden insanların zaman geçtikçe imanı azalıyor!
Allah zamanın geçeceğini ve zaman geçtikçe insanların farklılaşacağını bilmiyormuydu?
Çarşaf giyen insan, batının giyim tarzı yanında sana kötü görünmüş olabilir fakat o insan Allah'ın istediğini yaparken sen ise senin gibi yaratılmış olan Batılıların sözlerini ve kültürlerini uyguluyorsan burada bir yanlış var...
Tabi ki düşünceler ve yaşantılar özgürdür fakat aşırı özgürlük sapıklığı getirir!
Lut Kavmi'nin, Ad Kavminin yok olmalarının nedeni, zaman geçtikçe Allah'ın emirlerini bırakarak türlü sapıklıklara girmeleridir!
Bu yüzden de insanları düşünce olarak özgür bırakırken Dinsel olarak olmasa bile birer AHLAK kuralı olarak bazı yasaklar olmalıdır!
Tekrar söylüyorum...İslam zaman ve mekan tanımaz!