Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2007, 12:31   #9
Kullanıcı Adı
yildirimdelikanli
Standart Erbakan ve Saadetli Kardeşlerim, size sesleniyorum....
böylesi güzel ve yapili elestiri yaptigin icin size tesekkür ediyor, bulunmus oldugunuz konumun aciklamasini anlama konusunda bu yazinizi faydali görüyorum.

ben milli görüscü bir kardesinizim, ve saadet partisi ni destekledim, ve bu secim sonuclari konumumda zerre bir etken oynamadi.

güzel kardesim, siz akp nin basarisi sebebiyle sizleri tebrik ediyor, ve bu sonucun ülke ve dünya müslümanlarin refahi icin hayirlara vesile olmasini diliyorum.

erbakan hocanin sizlerinde bildigi üzre, yapmis oldugu aciklamalar cok kez carptirilmisdir.
dikkatinizi cekerek ifade etmem gerekirki, hocanin yaptigi yapili ülke menfaatlerini gözeten elstirilerine hicbir lider ayni uslupla cevap verme yetenegine sahip degildir.
hocamizin yapmis oldugu 90 dakikalik konusmadan bir satirin manasi carptirilarak aktariliyor olusu kasit tasimaktadir.
sizinde buyurdugu gibi, ben bir chp liden bu sagduyuyu beklemez iken, sizlerin bu olay üzre arastirma yaptiktan sonra haberlere kanmadan bir degerlendirme yapmasini dilerim.

gercekleri 4konferanslik bir calisma ile ilmi izahini yapmis olan hocamiza, cevap verme ve bu aciklamalari degerlendirme durumunu yadirgayan medya, yine yillardir tecrübesini ettigimiz gibi tek bir kelime üzerine haber yapma, ve bu cümleyi hocamizin aktardigi gibi degil, sahsi yorumlar ile sekillendirmektedirler.

38 yil önce anlatilanlar, bugün kapimiz irakta gercek olmakta iken, politikayi bukadar mükemmel bir sekilde okuma yetenegine sahip olan bu liderin yasina ithaen bir degerlendirme yapmak ne kadar bir acziyet vaziyetidirki, haricindeki tek bir ikazina cevap verilememistir.

önyargilar ile yaklasmak kisinin zahmetsiz ikna olusuna sebep olacagi bakimindan, arastirmak ve degerlendirmek gerekmektedir.

amerika, israil gibi ülkelerin ülkemize menfaat sebebi olabileceklerini düsünmek, ne zavalli bir düsüncedirki, bu sekilde ilerleme saglanabilecegine inanmak, kardeslerimizin cesetlerinin üzerinden gecmemeli.
iste erbakanin ifade buyurdugu nice gercekler icerisinden sadece bir söz bu.

daha neleri var sizlere ulasmamis, dileginiz ile sizlerle paylasabilecegim.
rabbim bizi her ayrima düstügümüz konuda, imanimizda bulustursun