Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 18:38   #24
Kullanıcı Adı
Avrupali
Standart avrupa birliğine evet mi hayırmı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Avrupali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Avrupali Nickli Üyeden Alıntı
Turkiye Cumhuriyeti'ni Avrupa Birliginde gormekten seref ve gurur duyarim.Kesinlikle girmenizden yanayiz. ;) ;)
İngiltere' da yaşayan bir Türk olduğunu söylüyorsun. Çifte vatandaşım diyorsun. Anladığım kadarıyla kendini İngiliz gibi görmektesin. Eğer öyle olmasaydı '' Kesinlikle girmenizden yanayız'' yerine '' kesinlikle girmeliyiz'' derdin. Kusura bakma ama aslını inkar eden bizden değildir...
Evet cifte vatandasim ama kendimi Ingiliz olarak goruyorum.Ama Turklukte kanlarimda var.Ben Turkiye'de dogmus ve 15 yil yasamis biriyim.
kardes yanlis anlama ama bence bir insanin vatandaslik degistirmesi o insanin irk degistirdigi anlamina gelmez yani senin ingiliz vatandasi olman senin ingiliz olman anlamina gelmez..
eger türksen, türksündür yok Türklügünden utaniyor ve kendini ingiliz olarak görüyorsan ayri bir mevzu ama böyle türkleri "siz" olarak görmen yurtdisinda yasayan bir TÜRK olarak beni ziyadesiyle rahatsiz etti..
öyle ahim, sahim bir milliyetcide degilim ama benim yasadigim ülkenin vatandasligina gecmem o ülkenin irkina tabi olmam anlamina gelmez!..
guzel bir aciklama yaptin.Sagol beni aydinlattigin icin.Gercekten yanlis dusunuyormusum.
Avrupali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla