01-08-2008, 02:14
|
|
|
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;)
|
Estağfurullah kardeşim, bizim ışığımız kendimizi aydınlatamıyor, ama hasbihallerimizden keyif almışsanız bu bizi mutlu eder. Genelde forum içerisinde şahsıma karşı bir uzak durma söz konusu, nedenini de bilemiyorum ama bir yerde eksiğimiz var demek ki ...
İsmimizi telafuz etme nezakatinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bizden de size " Vuslatınız tez ve hayırlı olsun " diye duada bulunmak düşüyor ancak.
VesseLam
|
Estağfurullah abi,şahsım adına söylüyorum inan zevkle takip ettim.Sana karşı kasıtlı uzak durma değilde biraz çekinme söz konusu sanırım yani ben kendi adıma söyleyeyim biraz saygıdan kaynaklanıyordu haddimi aşarım diye çekindim hep..Karşında cevap veremedim bu yüzden.
Sen kendini tanıtmasaydın,bildiklerini paylaşmasaydın,gönlünü buraya açmasaydın ismini burada telaffuz etmek zor olurdu.Eksiklik değil en büyük pay senin yani.
Duanada yürekten bir amin diyor,şükranlarımı sunuyorum..Allah razı olsun..
|
Ecmain kardeşim, maşaAllah bizden başka herkes hüsnü zan sahibi ... Sizin bu söyledikleriniz sayesinde Mevla bizi bu sıfatlara nail eyler inşaAllah.
Üstad Necip Fazıl'ın söylediği gibi ;
Son gün olmasın dostum,
çelengim, top arabam
Alıp beni götürsün, tam inanmış
dört adam
Bizde inanan insanların sevgisi ile sırattan geçeriz inşaAllah. Allah c.c. razı olsun.
VesseLam
|
Amin,ecmain inşallah abi..Sen bu tevazun sayesinde güzel şeyler yaşarsın inşallah abi.Bizim duygularımız senin tevazunun yanında biraz hafif kalıyor.
İki cihanda da inanan insanlarla birlikte olmak duasıyla..Emanetçilerin en güzeline emanet ol...
|
|
|