01-09-2008, 17:45
|
|
|
Kuzey Irak Operasyonunun "gecikmesinin" Nedenleri
Alıntı:
Ahmet Ömer Nickli Üyeden Alıntı
yazdığım her maddeye mualefet olunmuş
Alıntı:
Pesmergeler engel olduguna inaniyormusunuz
|
inanıyorum çünkü 1.si onlarda Pkk yı sevmiyor.
niye sevmesin Irak savasinda en büyük destegi onlardan gördüler, ve bu zamana kadar sevmedikleri icinmi desteklediler sinirimizdan pkklilarin yaralilarini helikopterlerle tasidilar?,bunu generallerimiz bile teyyid ediyor
yok ortak Düsmanimiz mis mis nereden ortak düsmanimiz olsun pkk amerika ile soruyorum onlarin kuyruguna mi basmis kac amerikali askeri öldürmüsler
2.si Irak a gireceğimizden korkuyorlar ve denetlendiklerini biliyorlar.
neden korksunlar canim söylermisin ?, korktuklari icinmi sartli destek vermisler?,söyliyeim istersen nicin destek verdigini 1 bu verdigi destek sartli ve irana karsi yapacaklari operasyonda destek beklentileri oldugu icin verilmistir, yoksa irna karsi yapacagi operasyonda ne yüzle destek isteyebilirdi ki
2 pk lilarida memnun etti sünkü simdilik geri cekilmelerini istedi ve ileriye yönelik vaadlerde bulundu
Alıntı:
istihbaratin ne kadar dogru olduguna inaniyormusunuz
|
Türk ordusu Amerikalılar tarafından kandırılacak kadar saf değil, tabiiki onların verdiği Sıcak İstihbaratı teyit eden Türk İstihbaratıda var.
Alıntı:
Acildida ne oldu sartli bombalama olduktan sonra ne fayda
|
açıldı ve Pkk tarihinin en ağır bombardımanı altında kaldı, çok büyük zarara uğratıldı.
3400 pkk lilarin kaldigi kampta sadce 200 pkk li öldügeriye kaldi 3200 nerede Amerikanin istihbarati ile dagda veya iran da
Alıntı:
yok canim acildida ne oldu sadece sinekleri kovaliyoruz
|
peki.
diğer maddeler belirtmiş olduğum gibi paranoyalarımdan ibaret kesinliği olmayan düşüncelerimdi, boş tartışmalara girmek istemiyorum. aslında belkide bu mesajı yazmam bile boş...
|
|
|
|