Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 19:52   #9
Kullanıcı Adı
Ahmet Ömer
Standart Kuzey Irak Operasyonunun "gecikmesinin" Nedenleri
Alıntı:
niye sevmesin Irak savasinda en büyük destegi onlardan gördüler, ve bu zamana kadar sevmedikleri icinmi desteklediler sinirimizdan pkklilarin yaralilarini helikopterlerle tasidilar?,bunu generallerimiz bile teyyid ediyor yok ortak Düsmanimiz mis mis nereden ortak düsmanimiz olsun pkk amerika ile soruyorum onlarin kuyruguna mi basmis kac amerikali askeri öldürmüsler
Pkk Marksist, Barzaninin peşmergeleri Müslüman Kürtlerden oluşuyor. bunlar zaten ayrı dünyaların insanları, birbirlerini sevmezler... Barzani Pkk yı sevmez çünkü Barzani kendi aşiretinin yönettiği bir Kürt devleti istiyor, Pkk lılarda Barzaniyi sevmez çünkü onlarda kendilerinin yönettiği bir Kürt devleti istiyor. Amerika hem Barzani yi, hem Pkk yı destekliyordu ama artık Pkk ya ihtiyacı kalmadığından Pkk yı sattı... bundan dolayı Barzani nin Pkk lılara yardım etmesi söz konusu olamaz, Barzani nin aksine Talabani her ne kadar sempatik gözükmeye çalışsada Türkiye yide desteklemiyor, Barzani yide. bundan dolayı Pkk ya yardım eden bir Kürt lider varsa o Talabanidir...

Alıntı:
3400 pkk lilarin kaldigi kampta sadce 200 pkk li öldügeriye kaldi 3200 nerede Amerikanin istihbarati ile dagda veya iran da
gece yarısı olmasına rağmen sadece dışarıda ve korunaksız yerlerde 200 kişi öldüyse sığınaklarda uyuyan kaç 100 terörist öldü kimbilir...
Ahmet Ömer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla