Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 20:03   #4
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Cumhuriyet Tarihinin En iyi Cumhurbaskani?
mustafa kemalı hıc bır zaman putlastırmadım gozumde..ancak onun turk halkının gozunde ayrı bı yerı vardır ve sızı bılemem ama benım ıcın de oyle..(bunu soylerken sozde kemalıstlerden ataturkculerden bahsetmıyorum..)

ben bu forumda kımsenın degerlerne saldırmadım ataturkte benım mıllı degerlerımdendır bıtakım soylemlerle karsılasınca kızıyorum...ataturk bır anket konusu olmamalı...

ha dıyorsanız herkesın fıkrı feytullah gulen ıcın acılan baslık nıye kıtlendı o halde oda herkesın fıkrıydı..yada emınımkı onun ıcın boyle bır tartısma cıksa yıne kıtlenırdı...yanlıs anlasılmasın kendısıne saygım sonsuz...

bugun bır arkadsım akplıler ataturk dusmanı dedı..ben aylar once boyle bır soylemle karsılasınca derdımkı su adrese gelınde ıkı gun bakın bızden ataturkcusu varmı...ama bugun dıyemedım...belkı oylesınız saygınızdan kuskum yok ama bu yazılanlar cok yanlıs anlasılıyor...

yıne soyluyorum bu ankete o ısım koyulmamalıydı..

hem mavera demıssınızya hanı eger en iyi kumandan sorulmus olsaydi o zaman Mustafa Kemal Atatürke verırdım dıye...zaten lıstedekı dıger ısımler kumandan degıl....

artık bıse yazmıcam cunku dedıgınız gıbı ınsan yıpranıyormus..ben son bı kacgunde cok yıprandım....

saygılar...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla