Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 20:56   #46
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Cumhuriyet Tarihinin En iyi Cumhurbaskani?
Parabol soruyla,anket arasinda bir alakasizlik var mi?? hayir yok.. Atatürkte bu ülkenin cumhurbaskaniydi digerlerinden tabiki farkli sonucta bu ülkenin kurucusu o acidan listedeki isimlerden farkli bir kulvarda..
Ancak burada degerlendirdigimiz nokta cumhurbaskanligi acisindan tabiki söyle bir sorun var acaba kacimiz bu listede sayilan isimlerin cumhurbaskanligi hakkinda bilgiliyiz akilda en fazla kalan turgut özal oldugu icin acik ara önde gidiyor...
Ancak benim anlayamadigim Atatürke bu ankette oy vermek Atatürk düsmanligi anlamina mi geliyor, herkesin oy verme kriteri farklidir ben daha önceki yazimda ne dedim en iyi komutan, en iyi lider olsaydi Atatürke oy verirdim ama cumhurbaskanligi noktasinda benim kriterlerime ve yakin tarihte ülkemizi yönetmis ve az cok yaptiklarina sahit olmam nedeniyle özali tercih ettim..
tabiki senide anliyorum kardes hepimizin sütten agzi yandi o yüzden yogurdu üfleyerek yiyoruz ama birileri söyle diyecek, sunlar yanlis anlayacak diye artik fikirlerimize pranga vurmayalim..
bizler bütün degerlere saygiliyiz burada saygisizlik yapanida görmedim ama birilerine yaranmak icin, birileri bak bunlar böyleymis diyecek diye burada takiyye yapmanin anlami yok..
burada atatürke, onun ilke ve inkilaplarina saygisizlik yapan olmadi tabiki ankette atatürkün yer alip, almamasini ayirca tartisiriz ama ankette yer aliyor diye ondan baskasina oy verilmez mantigini acikcasi kabul etmiyorum..
bizler birileri gibi sekilcilik yapip, atam izindeyiz diyerek takiyye yapmak yerine onun gösterdigi muassir medeniyete saglam adimlarla ilerliyoruz..