Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
|
demogoji yapma istersen yoksa gercekleri milli gazetemi yazar..olmayan maden uyduran, secim öncesi birinciyiz diyen,binleri milyonlar gösteren!...
her göz görmek istedigini görür sende o gazetelerde görmek istediklerini görürsün ak partinin filistin konusudnaki cabalarini görmek istememeni gayet normal anliyorum azgin azinligin azgin temsilcisi!
|
haklisin sözümü geri aliyorum sizin okudugunuz gazetelerinde filistinde olup bitenleri gündeme almadiklarinna gör savas ,kan akitma durdurulmustur baris rüzgarlari esiyor filistinde kardeslerimiz ölmedigine göre uzatta elinizi öpeyim, artik milli gazete bu haberleri nereden cikariyorsa amerika nuin oyunu da olabilir bu? ;)
[/quote]
bak yine demogoji yapiyorsun kardes ;) baskanimizin ve hükümetimizin ortadogu daki kani durdurmak icin gösterdigi cabayi görmezden geliyorsun ama sende haklisin sen sadece milli gazete okudugun icin hayata o kücük pencereden bakiyorsun..
sizlere göre bir siz islam alemini ve türkiye yi düsünüyorsunuz..ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz o yüzden kendini cok yorma kardes senin gibileri biz burada güzelce agirlayip, geldikleri yere yolladik senin sonunda kacinilmaz cünkü ak partide acik aramak icin düsmanim dediklerine bile yanasiyosunuz biraz daha zorla bakalim tuncay özkan ne demis bu konu hakkinda!
[/quote]kardes ben her gazeteyi okuyorum amma bakiyorum ki milli gazete haric hic bir gazeteni gündeminde filistin de olup biteneler gösterilmiyor demekki,türkiyedeki memur,basörtülüleri yürüyüslerini gündemine almiyor belki bunlarda amerikanin oyunu olabilir akepe yi engellemek icin filistindekiakan kanlarda amerika nin kurgusu olabilir degilmi yok sa sizin okudugunuz gazeteler sooktan gündemlerine alirdi degilmi