Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2008, 19:24   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Unakıtan tarzı işgal açıklaması
Alıntı:
AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Her zamanki gibi mesele yine başka mecralara gelmiş ...

ABD'den başladık, Irak, İran ... Şimdi Başörtüsü, birazdan imam hatip sorununada el atılır sanırım ...

Yahu böyle zehir beyinler var, ama hala bu sıkıntıları çözemiyoruz. Bu gençlerin önünü açmak lazım !

VesseLam
ins Fazil kardes belkide Hükümetin sözemedigini biz sözeris gelelim kardesimizin akit in gündemine hakkaten akit gazetesinde kibirdanmalar var aceba bu gercekleri görmektenmi geliyor yoksa trajkaybindanmi bilemem ama akepelilerin akit gazetesini okumadigini saniyordum neyse gelelim yeni safak ave zaman gazetesine bunlarin ikisini hergün internette takip ederim hic birinin gündeminde yok var sa bile nadiren,benim takip ettigim medya yi tarif edeyim Milli gazete,Tv5,Yeni safak,Hürriyet,zaman,samanyolu,samanyolu haber,kanal 7 ve haber7,bu kadar yeter sanirim
Ufak at civcivlerim aç kalmasın.. :P :-X kanal7 yi takip eden adam,heleki samanyolunu takip eden adam başbakanını böyle yerden yere vurmaz.. > > Şimdi kalkıpta ben mhpyi destekliyorum yada chpliyim diyemeyeceğine göre kendini böyle saklıyorsun..Sizin tek sorununuz ne biliyormusun dostum..O koca kafanızın aklınızdan büyük olması.. :-X :-X hahaha :D amerikan repliğide attım bak sana.. 8) 8)