Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2008, 20:17   #68
Kullanıcı Adı
MaU_95
Standart Unakıtan tarzı işgal açıklaması
Alıntı:
AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
alikece Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
alikece Nickli Üyeden Alıntı
ABD'ye ve Avrupa'ya kafa tutmuş, devletin yönetiminde bulunan kaç siyasetçi hatırlıyorsunuz
Bu kafa Tutma Amerika nin Pustuyla görüsene kadar Görüsme bittikten sonra yapilan Iltifatlari yag yakmalari da gördük elini öpmedigi kalmisti sadce
Bush, Erdoğan’a “Sen ne harika bir adamsın” dedi. (You are a great man) Kasım 2004
---------------------------------------------
Bush'tan Erdoğan'a:

- Hey! İşte burada.
- Nasılsın? .
- İyi gözüküyorsun.

Erdoğan:

Kendisi de gayet dinç gözüküyor.
Bush, Erdoğan'a sergilediği samimi tavrı heyetin diğer üyelerinden de esirgemedi.
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun da Bush tarafından sıcak karşılandı.
Bush Org. Saygun'un elini sıkmak yerine omuzuna vurdu ve konuştu:

Bush:

- Harika bir ordunuz var.
AKP'nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, Bush'un en çok ilgi gösterdiği heyet üyesiydi. Bush, Bağış'ı omuzundan sarsarak kucakladı ve iki eski okul arkadaşının karşılaşmasını hatırlatan görüntülen sergiledi.

Erdoğan'dan Bush'a 'Siz Teksaslısınız ben de Kasımpaşalıyım'
MYK toplantısında, Bush'la yaptığı görüşmeyi anlatan Erdoğan, Bush ile görüşmeye başlar başlamaz, Başkan Bush'a "Siz Teksaslısınız ben de Kasımpaşalıyım" dediğini aktardı.

MYK üyelerinin, "Kasımpaşa'nın neresi olduğunu Başkan Bush anladı mı" sorusuna "Anlamış oldu" yanıtını vermesi gülüşmelere neden oldu.

Bir haber daha vardı hatırlayan bulsun Başbakanımız için son zamanların en iyi(zeki) siyasetçisi mi ne demişti.
Kim kimin önünde eğiliyor iyi bakın.
simdi anlasildi bizim gürleyen basbakanimizi nasil kandirdigi helal olsun adama
Güzel kardeşim ilk mesajımda dediğim gibi ÖN YARGIlı davranıyorsun sunduğun ve BELGE diye nitelendirdiğin haberlerde ben bir yanlış görmüyorum. Size kalsa şimdi ABD ile savaşta olmamız, Avrupayı fehtetmiş olmamız, 6(5 miydi) arap devletinin birleşip yenemediği İsrail'i yenip Filistin'i işgal etmiş olmamız gerekir. Hem de hemen.

Hatta çok geç kaldık.

Ama biraz resmin tümüne bakmayı başarabilirsen gerçekte bunların hiçbirinin olması(hemen) mümkün değildir. Önce güçleneceksin, büyüyeceksin, kendi ayakların üzerinde durabileceksin.

Siyaseti bırak ta biraz kendine karşı dürüst ol. Akıllı bir insana benziyorsun. Bunları etraflıca düşün.

Politik olarak doğru yoldayız, güçleniyoruz, büyüyoruz, kendimize geliyoruz.
Herşey düzelecek Başbakanımın dediği gibi zaman tanımalı ve sabırlı olmalıyız.
Bugün yapılanların hepsi gelecek için yatırımdır.
Aydınlık yarınlar için durmak yok yola devam!
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır