Alıntı:
|
AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
mavera Nickli Üyeden Alıntı
kardes iyice komik oluyorsun..kanit diye gazete yazilarini yapistiriyor kardes adam gibi kanidin varsa buyur yapistir yok böyle eski gazete haberlerini yapistiracaksan konuyu kilitleyecegim cünkü burasi nostaljinin degil, gerceklerin konusuldugu forum..
burada birseyleri kanitlamaya calisiyorsun ama cirpindikca batiyorsun, dikkate alinmadigini, "ti" ye alindigini farkediyorsun ama batti balik yan gider mantigini güdüyorsun...
|
tamam daayip ediyon burada ne güzel tartisiyoruz yeni safak sizin okudugunuz basbakanimizin dügürünün gazetesi degilmi?
nereden kaynak istiyorsun sorun degil Anayasa mi Tbmm karari Resmi gazetemi sorun degil eklerim canim kizma yeterkiamma ayip ediyon lütfen
|
Neyse bukadar diyim bu konuya, bu konuda galibiyet benden yana bende noktayi koyuyorum, tsk hersey icin 
|
kücük insanlar, kücük seylerle tatmin olur ;)..siu halkin tokadini bir cok kez yediniz o yüzden sanal ortamda böyle kendini tatmin etmeni gayet iyi anliyorum..
eziklik psikolojisi insanlara kücük seylerden mutlu olmayi ögretir ben bu hissi yasamadim ama senin gibilerle yaptigim tartismalardan dolayi bu konuda deneyimliyim ;)..
kaynak diye burada gazete küpürlerini ekleyen biriyle tartismak oldukca zevkliydi hala daha neyi kanitlamaya calistigini anlayamadigim azinligin sesi olan bu arkadasa ne desek bos..