01-10-2008, 20:49
|
|
|
Unakıtan tarzı işgal açıklaması
Alıntı:
AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu başlığa böyle bir resim gerekliydi artık.Çünkü sadece haber yazarak kendi kendine birşeyler ispatladığını sanan bir arkadaşımız var.Bu arkadaşın ne demek istediğini bir anlasak da cevap verebilsek...Kaçak döğüşmese yani..
Siyasal rakibimizin anlayışı buysa önümüz açık.Haber var sonuç yok...
|
söyleyin de anlayacaginiz dilden konusalim kardes koni ce bilmiyorun onu kast ediyorsaniz gazetenizin o dönemdeki haberleri ortada yalan diyin ispatlayin pest edim bende teskere gecmedi diyor fazil kardes bunda kendi okudugu gazetenin haberini belge olarak ekliyom bunda da captiriyorsunuz konuyu benim belgeler ortada hatta yalan oldugunu da iddaa edemessiniz yoksa okudugunuz gazeteyi yalancilikla itham etmis olursunuz ne diyim bilmiyomki?, burada yalan ,iftira,fesat karistirdigimi iddaa edinde olsun vbitsin artik
|
Efendim siz mantık sınırları içinde konuşursanız biz istediğiniz her dilden konuşuruz.Mantık dahilinde konuşmak çok önemli; mesela sen hala tezkerenin geçtiğini iddaa ediyorsan benim sana cevap yazmam da mantık dışıdır.Dolayısıyla iddaan sadece bize "tezkere geçmiştir"i kanıtlamaksa biz sana ne diyebiliriz ki, Allah akıl fikir versin.
Ben yine de hüsnü zan edip hangi tezkereden bahsettiğini bu tezkerenin hangi ülkede kabul edildiğini kabul eden hükümetin kim olduğunu sormak istiyorum.
Aynı frekans da değiliz gibi geldi Sesiniz marstan geliyor sanki ?..
|
|
|