Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2008, 23:51   #9
Kullanıcı Adı
MaU_95
Standart AKP'nin sigara yasağındaki sinsi planı... :)
Alıntı:
Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı
Bu rada yazılanları görmek gerçekten beni üzdü. Bir gazetenin yazarının bu tip bir yazı yazması gerçekten üzücü bir durum. Gerçi bu gazete ve yazarlaının büyük kısmı bu şekilde bir uslup ve gerekçe-ispat yorumlamasıyla yazılıyor.
Belli ki yazar içkili barli lokantalar kahvehabeler ve bu tip insanları kötü yola sevkeden hatta yuvaların yıkılmasına vesile olan sosyal yapılardan uzaklaşıldığı için üzüntü içerisinde. Genelde bu tip yerlere ayyaş dediğimiz kendisine ve topluma hiçbir faydası olmayan boş insanlar gidiyorlar. Öyle görünüyor ki Yalçın beyde kendisini bu zümre içerisinde hissediyor ve görüyor.
Bir diğer talihsizlikte şurası "Camilerde sigara içmek yasak değil." ibaresi. Öyle sanıyorum ki kendisi camiiye gitmiyor olmalı. Çünkü namazını kılan bir müslüman Camide sigara içmeyi bırakalım. Camii de yüksek sesle konuşmayı bile yapmaz. Bu konuda "Camilerde sigara içmek yasak değil. Ne kadar ilginç" deyişinide kendisinin cahilliğine veriyorum.
Birde bu kadar küçülmek yetmiyormuş gibi sigara yasağının altında ideoloji aşılama var şeklinde yorum yapıyor Yalçın bey. Demekki kendi ideolojileri insan sağlığını da bozmayı destekleyecek nitelikte. Ne diyelim? Allah kimseyi cahil etmesin. Hele gören cahil hiç etmesin. Amin.
Bir Cumhuriyet yazarı yıllar önce köşesinde Süleyman DEMİREL'in Cuma Namazı'na gitmesi hakkında şöyle demişti: "...Neden camiye gidiyor da Cuma'yı evinde kılmıyor?..."(yanlış hatırlamıyorsam Demirel Cumhurbaşkanı) şuanda kim olduğunu net hatırlamıyorum(Sanıyorum Zaman gazetesinde başka bir yazar da onu eleştirmişti). Ama işte bunlar bu ülkeye sahip çıkmaya çalışıyorlar
Bunların yazarlığı bu kadardır.
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla