Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-14-2008, 19:53   #4
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Türk olan herşey Kürdün sadırısı altında
Alıntı:
Son yirmi yıldır Türkiye’de bir Kürt örgütlenmesi yapılmaktadır. Kürtler, tek bir temelde örgütlenmektedir: Kürtsen bizdensin. Yani, siyasal inanışlar, toplumsal özlemler değil, etnik aidiyet Kürtleri birleştiren noktadır. Böyle böyle, bir “bizden” kimliği yaratılmıştır.

Neden acaba ? Ötekileştirici ırkçı söylemlerden olmasın...

Mesela:

Alıntı:
Ama ısrarla “Ben Kürdüm” diyenler, bir süre sonra “Ben Türk devletini istemiyorum” demektedir. Böyle bir ortamda, bu devleti istemeyen Kürdün, bu devleti isteyen Türkle karşı karşıya gelmesi kaçınılmaz olur.
Mesela:

Alıntı:
Eline taş alan her Filistinli çocuk nasıl ki İsrail hedeflerine -sivil, asker!- saldırıyorsa, Kürt çocuk da aynısını yapacaktır.
Mesela:
Alıntı:
Etnik milliyetçilikle beslenen Kürtler bugün Türk devletine savaş açmıştır.
Aynı garip zihniyetin kardeşlik söylemlerinden rahatsız olması da tüm zihni işlemlerinin kafatasçılıkla kadim olmasından ileri gelir:

Alıntı:
Bir PKK propagandası: Türk-Kürt kardeşliği

Bir de düşünmeden sorarlar:

Alıntı:
Türkler bugüne kadar kimsenin hakkını mı yediler, kimseye kötü bir davranışta mı bulundurlar? Ya da daha açık soralım, siz Kürtlerin Türkler tarafından asimile edildiğini, baskı altına alındığını mı düşünüyorzsunuz: Çıkarın ağzınızdaki baklayı!
El Cevap:Yazdıklarınızı karıştırırsanız kürtleri ikinci sınıf vatandaş, potansiyel terörist, potansiyel bir bölücü olarak gören zihniyetin baklaları ağzından nasıl çıkardığını anlarsınız.Başka baskıya ne gerek.İddaa ediyorum bölücülüğün başka bir çeşitidir bu.Artık küller altında kalmış, yok olmaya mahkum çeşidi...