Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2008, 00:14   #21
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Enflasyon Düştü Yalanı
Alıntı:
mülayim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mülayim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
o kadar kendini neden yordun kardeşim tabii ki kafan basmıyor ya da körsün...
abicim ben size katılmıyorum.valla halkın alım gücünün düştüğünü kesin olarak söyleyebilirim.evet bence enflasyon konusunda hükümetimiz başarılı olamadı
Söyler misin bana bundan 6 yıl önce sıfır model bir araba ne kadardı ve şimdi ne kadar ya da bir ev Ak Parti hükümetinden önce ne kadardı, şimdi ne kadar?

bilmiyorsan gir google'a, ufak bir araştırma yap.Sonra kopyala yapıştır buraya... ( pek seversiniz ya hani )
kardeşim bak sen de diyorsun hükümetimiz zengine kolaylık sağlıyor.fakirin arabayla evle ne işi olacak.benim fakirim halkım aç işsiz değil mi?araba fiyatı ucuzlamış banane ben açım diyor insanımız.halkın arasına gir ve sor bi işlerini bak ne cevaplar alacaksın.bu böyle yürümez kardeşim bu ülke esnafı köylüsü istdiği an hükümeti düşürür anladın mı?seçimden seçime oylarını satarak yardım alarak bu işler yürütülemez dostum biraz da gerçeklein farkında ol lütfen
Sen korkmadan adam gibi hangi partiyi yada kimleri desteklediğini söylesene..Desteklediğin hükümete göre karşılaştıralım şimdiki hükümetin yaptıklarını..Ben iddia ediyorum..Bu güne kadar Ak Parti hükümetinin ulaştığı başarı yüzdesine,Türkiyede başka bir parti ulaşamamıştır..Varsa adam gibi kanıtın buyur kanıtla..Gerçi sen şimdi ''BEN PARTİ TUTMUYORUM,DESTEKLEMİYORUM..'' diye her zamnkiler gibi yalanda söylersin..Cesaretiniz yok ki..Pardon ama siz adammısınız.. > > böyle iftiralarla nankörlük ediyorsunuz..Yazık size Vallahi acıyorum kardeşim..Evet doğru söylemişsin yukarda..Bu halk nasıl başa getirirse indirmesinide iyi bilir.. > Zira bunu iki seçimdede üst üste gördük..Gerçi senide anlıyorum..İçinize sindiremiyorsunuz..Zordur tabii..Buda bir çeşit hastalık..HAZIMSIZLIK..!!
Ama şunu unutma sakın..Herzamn söylüyorum..Siz ki bir avuç azınlıksınız..Bir avuç azınlık büyük bir kitleye asla tahakküm edemez..Hoşunuza gidiyor galiba her yerde bunun yüzünüze vurlması..Azmış azınlık..Konuşun siz..Yapabildiğiniz,becerebildiğiniz tek şey de bu zaten..Elinizden daha fazlası gelseydi bu gün savunduğunuz kişiler başınızda olurdu..Yazzık size kardeşim..Yazzık.. :-\